fbpx
Menu
Kleding / Style

Mói kinderfashion geïnspireerd door vogels

Ook ik heb iets met vogels. Niet om te hebben in huis ofzo, maar ik vind het vaak leuke beestjes. Het IJslandse kindermodemerk Mói liet zich hierdoor inspireren!

moi-scandinavische-kindermode-1

Birds

De huisraaf van de ontwerpster die dit merk gestart is had de naam Mói. Kun je nagaan waardoor je allemaal wel niet geïnspireerd kunt raken! Beperk je jezelf niet door je aan één onderwerp te linken, denk je misschien? Gelukkig niet. Er zijn genoeg prints te bedenken rondom dit thema! Naast verschillende vogels in verschillende houdingen, kun je natuurlijk ook denken aan voetafdrukken van vogels, snaveltjes en ga zo maar door. Uiteraard combineren ze het ook met effen stoffen en hier en daar een streep of andere print.

moi scandinavische kindermode

De collectie

De Mói collecties kenmerken zich door de stoere en urban uitstraling en kan gedragen worden door zowel jongens als meisjes. Het heeft die Scandinavische uitstraling, die mij enorm aanspreekt. Simpel maar toch origineel! Ze werken puur met organische materialen en zachte stoffen. De labels worden zoveel mogelijk geprint en gemaakt van gerecyclede materialen. Ze bieden kleding aan voor de leeftijd van 0 tot 8 jaar oud, dus een behoorlijk brede doelgroep. Ze staan bekend om hun basis van zwart en grijze tinten, maar ze combineren dit met warme kleuren als oud roze, warm wijnrood, mosterd geel, avocado groen en zacht blauw.

moi scandinavische kindermode

Sale!

Let goed op, want naast het feit dat dit merk natuurlijk besteld kan worden in hun eigen IJslandse webshop, is het gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar! Het ligt nog niet in zoveel winkels, dus als je je kindje erin aankleed dan is de kans klein dat je er een tweede exemplaar van tegenkomt. Dat is natuurlijk wel zo leuk! You are lucky, want super leuke items zijn nu verkrijgbaar in de sale in onder andere deze twee Nederlandse webshops: Adorable Kidzz en Orange Mayonnaise. Zo loopt je kleine voor een leuke prijs toch origineel erbij!

moi-scandinavische-kindermode-2