fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Kinderbureau in een strak design jasje

Een kinderbureau is een fijne plek om even tot rust te komen of lekker creatief aan bezig te zijn. Ook als ze nog niet naar school toe gaan! Even bladeren in een boekje, een kleurplaat maken voor een vriendje of vriendinnetje of aan een knutsel werken, een mooi bureau is echt een plekje voor zichzelf waar ze zich kunnen focussen.

kinderbureau jungle by jungle

Design kinderbureau

Dit kinderbureau is natuurlijk echt een plaatje en bij het zien van deze foto’s werd ik gelijk enthousiast! Ik ben gek op de combinatie van hout met goede kleurtjes en deze mooie vormen komen in dit kindermeubel echt tot hun recht. Daarom zal het geen probleem zijn om een mooi plekje te vinden voor dit mooie product. Het past prachtig in veel verschillende interieur stijlen.

kinderbureau jungle by jungle

Jungle by Jungle

Deze prachtige vormgeving komt van het Franse merk Jungle by Jungle, waar ze zich richten op duurzame kindermeubels. Ze staan voor functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk design. De meubels worden in Frankrijk met de hand gemaakt van duurzaam hout. Er zit dus een flinke dosis liefde in dit merk!

Details

De set bestaat uit een bureau en een kruk en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleinste maat is geschikt van drie tot zes jaar en de grote variant is vanaf zes jaar en ouder. De houten bureau’s hebben een grote klep, waar je al je spullen in kunt bewaren. In de grotere maat heb je zelfs meerdere compartimenten, om je spullen beter te ordenen. Bovenaan het licht gekantelde bureau vind je een geul, waar het prachtige hout in terugkomt. Hier kun je je pennen of stiften neerleggen, zonder dat ze wegrollen. Prachtig deze kleine details! De afwerking in matte kleur is er in drie verschillende varianten: wit, zacht roze en zacht mint.

In Nederland weet ik slechts één webshop die deze mooie kinderbureau sets online verkoopt en dat is Hoeked. Mochten ze jouw artikel of kleur niet hebben, dan kan het wellicht via hen besteld worden. De prijzen zijn dan helaas wel weer design, dus houd je vast…

De kruk heb je voor €182,00, het kleine bureau kost je €499,00 en voor het grote bureau ben je €699,00 kwijt. Dat is geen kattenpis, ik weet het, maar mooi is het zeker!

Ppppsssstt, zoek je iets kleiners, grappigs en goedkopers, dan is dit beren bureau wellicht iets voor je!

kinderbureau jungle by jungle