fbpx
Menu
Style / Tassen

Rugtas van autobanden van NUNUNU

Is jouw kindje een echt stoer exemplaar en kan het niet ruig genoeg? Of is het een Mickey Mouse fan, dat kan ook natuurlijk, ook al liggen die twee dingen nu niet zo dicht bij elkaar… 😉 Deze rugtas is een echte stoere must-have!

Rugtas van autobanden

Deze mooie rugtas is namelijk gemaakt van gerecyclede autobanden! Binnenbanden natuurlijk, want dat materiaal is sterk, maar toch flexibel. Super stoer én goed voor het milieu dus! Doordat iedere binnenband uniek is en zijn eigen reis heeft afgelegd is iedere tas uniek en heeft iedere tas ook stiekem zijn eigen verhaal. Misschien is jouw tas wel op roadtrip door Europa geweest, heeft hij verschillende wereldsteden gezien of heeft hij altijd binnen gestaan bij een oud dametje. Wie zal het zeggen? Ik vind het super mooi dat de tassen hierdoor echt ‘leven’, net als leer!

211A

NUNUNU

Door de twee schattige oortjes erop is het wel een echte kindertas, al moet ik eerlijk zeggen dat ik er ook zo mee over straat zou gaan. Stoer, een mooi concept en niet te vergeten: oersterk! Ik vind het een origineel en mooi ontwerp, precies wat ik gewend ben van NUNUNU. Dat zwart vind ik zelf erg leuk, maar over het algemeen best gewaagd voor een kindertas. Hij is gevoerd met de bekende sterrenprint en verkrijgbaar in twee formaten in de NUNUNU webshop! De kleine versie is 35 cm hoog, 25 cm breed en 10 cm diep en kost €182,00. De grote is 40 cm hoog, 35 cm breed en 10 cm diep. Voor deze variant ben je €243,00 kwijt. I know, daarvoor koop je ook bijna een Marc Jacobs tas voor jezelf, maar stoer is hij wel!

Back to school

Deze rugtas maakt trouwens deel uit van een ‘Back to school’ collectie, waar ook een etui, notitieboekjes en potloden bij zitten, mocht je echt compleet los willen gaan. 😉

Ppssttt… Nog een tip! Mocht je NUNUNU nou een super mooi merk vinden, maar vrij duur, dan zou ik even in de sale kijken! Onwijs toffe items voor goede prijzen! 😉