fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Win een gepersonaliseerde sterrenhemel!

Ben je zwanger en nog op zoek naar iets unieks voor op de kinderkamer? Of gaat je zus of beste vriendin bijna bevallen en zit je nog te broeden op een origineel en persoonlijk kado? Heb je binnenkort een kraamfeest en geen idee wat je kunt geven? Misschien is deze te gekke gepersonaliseerde sterrenhemel van het moment van de geboorte dan iets voor jou!

mrstarsky-2

Gepersonaliseerde sterrenhemel

Misschien heb je de blog eerder deze week voorbij zien komen over MrStarsky. Zij laten de sterrenhemel ten tijde van de geboorte zien, in de vorm van prachtige illustraties op een mooie poster. De sterrenhemel is uniek en hoe deze eruit ziet is afhankelijk van de dag, tijd en de locatie. Net zo uniek als jouw kindje dus! Naast deze specifieke informatie komt natuurlijk ook de naam van je kindje op de poster te staan, én er is ruimte voor een persoonlijke boodschap of wens. Een mooie en originele manier om dit belangrijke moment uit je leven vast te leggen! Een mooi vormgegeven poster die natuurlijk een ere-plekje verdient op de kinderkamer!

Winnen

Hopelijk is het geluk aan jouw zijde, want als je deze gepersonaliseerde poster net zo te gek vind als ik, dan heb ik goed nieuws voor je. Deze week mogen we er een medium formaat (40 cm x 50 cm) weggeven  van MrStarsky! Whieehaa! Misschien is er bij jullie een kindje op komst, wil je hem geven als kraamkado aan die lieve collega of heb je nog een lege plek over op de kinderkamer… It’s up to you! Hoe maak je kans?

  1. Like MrStarsky en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons in een reactie weten op de blog of op Facebook wat je als persoonlijke wens op de poster zou zetten.

We zijn erg benieuwd naar jullie creativiteit en we zien natuurlijk ook graag het resultaat als je hem wint! Deze zondag maken we de winnaar bekend… Good luck! De winnaar van deze mooie actie is Kim Luring! Gefeliciteerd! Als je mij even een mailtje stuurt dan gaan we ervoor zorgen dat je zelf je poster kunt samenstellen. claudia@ohyeahbaby.nl.

mrstarsky-4