fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Mooie leren luiertassen gespot

Luiertassen, ik was er geen fan van. De ene vond ik nog lelijker dan de ander. Er waren in mijn ‘luiertas-tijdperk’ vast ook mooie exemplaren, maar ik heb mij daar toen totaal niet in verdiept. Ik propte alles in mijn suède handtas en gaan met die baby!

Leren luiertassen ShirDesign

Jullie hoeven gelukkig niet mijn lot achterna, want ik vond een mooi merk leren luiertassen voor jullie. Als je dan met zo’n gevaarte de straat opgaat, laat het dan wel een mooie zijn, waar je zelf ook wat aan hebt toch? Aan deze tas zie je niet dat het een luiertas is. Hij is van hoog kwalitatief leer en heeft een strakke afwerking. Net een mooie leren handtas dus, maar dan praktisch!

leren luiertassen shirdesign

Noodpakket voor in de luiertassen

Ik herinner mij nog goed dat er enorm veel spullen zijn wat je bij je moet hebben met een baby. Naast luiers, billendoekjes en een hydrofiel doek, moet je natuurlijk ook de voeding, fles, speen, extra set kleding, lievelings knuffel en een rommelspeeltje niet vergeten. Dan is er ook nog de sudocrème, het slabbetje, in de winter een extra vestje of mutsje en in de zomer de zonnebrand en petje tegen verbranding. Dit schud ik zo even uit mijn mouw, maar er zal vast nog iets zijn wat ik vergeten ben. Al met al, een aardige berg aan spullen dus!

shir-design-braids-latte

Eisen aan een luiertas

Gezien het bovenstaande, moet de luiertas voor mij aan een aantal eisen voldoen:

  • Het formaat moet goed zijn. Groot genoeg om alles in mee te kunnen nemen, maar ook geen formaat waar je een weekend mee weg kunt.
  • Vakjes, vakjes en nog eens vakjes. Al die spullen in 1 grote plunjezak heeft namelijk meer weg van de Bermuda driehoek. Erg belangrijk dus om alles weer te kunnen vinden!
  • Het moet een stijlvolle tas zijn. Ééntje die je daarna ook nog wilt gebruiken. Oftewel: een luiertas incognito, waar je niet aan ziet dat het een luiertas is.

leren luiertassen shirdesign

ShirDesign tassen

De tassen van ShirDesign zijn ten eerste van hoge kwaliteit, je doet er door het mooie materiaal enorm lang mee, ze hebben een tof design en ze zijn ook nog eens praktisch. De juiste combinatie die je zoekt in een luiertas!

Mijn favoriet is de Champagne Circles. Ik vind de vorm van de tas te gek en de lichte kleur is ook super mooi, neutraal en goed te combineren. De Mixed Suède tas in het stone grey vind ik ook erg mooi, omdat ik nu eenmaal een zwak heb voor suède en ook nog eens voor grijs. Gek op black? Dan is de Jet black echt wat voor jou! De kleur en vorm zijn altijd goed en tijdloos. Mag er van jou wel wat meer leven in de brouwerij? Dan is de Pink Flamingo clutch jou op het lijf geschreven! Ben je gek op gevlochten leer? Dan moet je even een blik werpen op de Braids Latte! Zo zijn er nog meer mooie modellen waar je uit kunt kiezen, plus bijpassende wallets!

wallet shirdesign

Musthave

Alle tassen hebben handvaten, maar ook de optie van een schouderband. Je zal er genoeg in meezeulen, dus wat variatie is mooi meegenomen. Ook zijn ze voorzien van een bijpassend en afneembaar luiermatje om je oogappel op te verschonen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de ShirDesign website! Hier vind je ook de webshop, waarin je de mooie leren luiertassen vindt vanaf €179,00. Ben je eind januari trouwens op de Playtime beurs in Parijs? Ga dan gerust even langs om Shirley en haar collectie te ontmoeten!