fbpx
Menu

Het is alweer december! De maand waarin het draait om gezelligheid en tijd doorbrengen met de mensen waar je van houd. Ook is het de tijd van het jaar waarin we onze huizen weer in de kerstsfeer brengen met een mooie kerstboom en lichtjes.

Kerstsokken

Het is geen Nederlands gebruik, maar je ziet het wel vaak in Amerikaanse films. De kerstsokken die aan de schouw of boven de open haard hangen. Naast het feit dat het er gezellig uitziet worden de sokken volgens mij ook gebruikt om kado’s in te doen!

fabelab kerstsokken

Fabelab

Het Deense merk Fabelab kennen we van de speelkleden die je kunt omtoveren tot origami vogels. Van de schattige kussens met dieren snoetjes erop. Ook hebben ze leuke kindertassen en onder andere beddengoed in hun collectie zitten. Voor baby’s zijn er ook heerlijk zachte swaddles en speenkoorden beschikbaar.

Kerst bij Fabelab

Voor de kerstperiode hebben ze speciale artikelen in hun collectie zitten. Zachte dieren en sterren hangers voor in de kerstboom bijvoorbeeld. Een advent kalender van textiel in dieren of winter thema is natuurlijk ook super leuk om op deze manier met de kinderen af te tellen. De kerstsokken die ik jullie wilde laten zien zijn natuurlijk super decoratief voor in huis. Of je er nu een kado in doet of niet, ze hangen er in ieder geval mooi bij!

Pic header: @bobbyrabbitkids

fabelab kerstsokken