fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Huidkleurig ondergoed

Deze blog is speciaal voor alle mannen van Nederland! Geef het maar toe, jullie zijn het met mij eens. Van de enkele uitzonderingen liegt 50% omdat ze geen zin hebben in een boze vriendin en de andere helft….gaaaaap! Ik heb hier een sterke mening over en weet dat ik het risico loop om de sufkutten-politie op mijn dak te krijgen, maar met dit onderwerp wil ik dat risico graag nemen. Huidkleurig ondergoed? Nee – nooit – niets praktisch aan – hate it – verbranden die zooi!

Lekker praktisch?
En lekker praktisch vindt je een goede reden? Zal deze uitspraak komen van een deprimerende knakker die op zijn 40ste nog bij zijn ouders woont, nog nooit een vriendin heeft gehad, het leven niet meer ziet zitten en het geen probleem vindt dat het menselijke ras uitsterft? Ik ben nog nooit één man in mijn 33-jarige-leven tegengekomen die zegt: wanneer trek je eens een huidkleurig setje aan? Daar zal echt een reden voor zijn! Er zijn zat vrouwen die het praktisch vinden, maar er leiden zat andere wegen naar Rome en voor de afslag ‘huidkleurig ondergoed’, neem ik maar al te graag een toeristische route!

Ongemakkelijk maar wel eerlijk!
Ik moet soms wat langer nadenken voordat ik er iets uitflap. Gelukkig weet ik dat zelf ook. Bij dit onderwerp ga ik standaard de mist in, geef ik luid en duidelijk mijn mening (voorzien van grapjes) en ik ontmasker de ‘zondaars’ met gemak! Stilletjes naar beneden kijken en iets te lang stil zijn… Ik weet genoeg! Jij hebt het in je ondergoed la liggen! Gesnapt!

Wat vinden mannen ervan?
Laatst las ik een leuke blog op StyleToday, waarbij een aantal hele knappe mannen naar hun mening werd gevraagd over vrouwelijke lingerie. Let’s face it, de mening van knappe, ondernemende mannen weegt toch net even zwaarder dan die van het gamende suffertje wat de deur niet uitkomt (of begeef ik mij met deze uitspraak weer op ander glas ijs? Waarschijnlijk wel…). Anyways, de meningen van deze mannen kwam prachtig overeen met die van mij: zwart, no granny pants en je moet je er goed in voelen. De beste quote uit het stuk was voor mij deze:

‘Alles wat je niet zou dragen tijdens een date, moet je eigenlijk gewoon nooit dragen. Ook niet als je zondag brak op de bank hangt… Nooit!’

Hallelujah, en dat is hoe het zit!

Voor de vrouwen die ‘lekker eigenwijs’ zijn: blijf vooral die lelijke libido-killers kopen. Door jullie hangt het nog steeds in de winkels, dus eigenlijk mogen jullie best een beetje trots op jezelf zijn. Maar dan wel op een hele onaantrekkelijke manier, dat dan weer wel. Bij deze heb ik jullie gewaarschuwd! Klop niet bij mij aan met een impotente kerel!