fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Winnen: Little King’s babyschoentjes!

Hieperdepiep hoera! The one and only Little King is vandaag jarig! En dat gaan we vieren! Sofie Matilde Koning heeft naast haar achternaam, ook de reputatie van ‘little king’ als enig kind zijnde. Toen ze dus een naam voor haar handgemaakte babyschoentjes nodig had, hoefde ze daar niet lang over na te denken.

1 jaar later…
Kennen jullie Little King’s nog? Alweer ruim een jaar geleden schreef ik hier een blog over en er is in dat jaar veel gebeurd! Er is een producent gevonden die aan de eisen van Sofie voldoet, zodat de schoentjes binnenkort scherper geprijsd zijn en dus voor meer mensen toegankelijk. Ook heeft ze een collectie sweaters aan het assortiment toegevoegd. Binnenkort meer over de nieuwe collectie… Heb jij je oog laten vallen op een prachtig paar schoentjes uit de huidige collectie? Kijk dan even in de webshop, want er is NU sale!

Ontwerpwedstrijd
Heb je altijd al zelf een paar schoentjes willen ontwerpen? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Tot 31 december loopt er een leuke ontwerpwedstrijd in samenwerking met Kindermusthaves. Per mail kun je daar een deelname formulier opvragen en je eigen ontwerp insturen. Als je wint dan gaat jouw ontwerp in productie en krijg je het door jou ontworpen paar toegezonden! Klik hier voor meer informatie.

WinnenLittle-King's-Messy-Max
Om haar verjaardag te vieren heeft Sofie een hele leuke actie voor ons! Je kunt namelijk een paar limited edition Little King’s Messy Max winnen! Oh yeah baby! Jullie staan vast te trappelen om mee te doen, dus zie hier de voorwaarden:

  1. Like Little King’s en Oh yeah baby op Facebook (en volg ons optioneel op Instagram voor een extra winkans: Little King’s & Oh yeah baby).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Deze winactie heeft het thema kroontjes. Laat ons op creatieve wijze zien welke kids er allemaal op een paar Little King’s Messy Max schoentjes zitten te wachten! Verwerk dus het thema kroontjes in je foto, de invulling is vrij. Laat deze aan ons zien door het in een reactie op Facebook te plaatsen of op Instagram. Gebruik op Instagram de tag #levedekoning 🙂

Zie hier wat inspiratie om jullie op weg te helpen. We maken de winnaar bekend op donderdag 17 december! Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar en dat is….. Jemaine Hogenbirk! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Stuur je mij even je adres en de maat schoentjes toe? Dan komen ze zsm jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

LITTLE-KINGS-LEVE-DE-KONING