fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Houten poppenhuis voor uren speelplezier!

Een poppenhuis is een mooie aanvulling in ieder jong gezin, wat goed is voor uren speelplezier. Niet alleen voor meiden, maar ook voor jongens! Bij dit mooie houten poppenhuis haal je niet alleen ‘vrij spel’ in huis, maar heb je ook nog een duurzaam én prachtig design in handen!

houten poppenhuis

Poppenhuis = vrij spel

Een poppenhuis is te gek speelgoed voor verschillende leeftijden! Of je nu jongens of meisjes in huis hebt, dat maakt helemaal niets uit. Een poppenhuis stimuleert namelijk vrij spel. Kinderen kunnen hun belevenissen van de dag naspelen of zelf iets verzinnen. Ik vind het leuk om naar ze te kijken en te zien wat voor avonturen er bedacht worden en links te leggen naar waar ze het vandaan halen. Ze kunnen hun eigen verbeelding gebruiken, wat ik erg leuk en belangrijk vind aan speelgoed.

houten poppenhuis

Duurzaam spelen met een houten poppenhuis

Deze beauty van een houten poppenhuis kwam ik tegen bij het Engelse merk Olli Ella en is helemaal van hout gemaakt. Daar kunnen dus niet alleen jouw eigen kinderen mee spelen, maar ook de kinderen van jouw kinderen en hopelijk nog generaties daarna! Het is een lichtgewicht, houten poppenhuis, met een scharnier. Het huis kun je dus openklappen en dan heb je vier ruimtes om te gebruiken en in te richten. Ideaal, want in dit formaat (32 x 35 x 35 cm) kun je er leuk mee spelen, maar is het ook nog compact. Laten we eerlijk zijn, we hebben toch allemaal genoeg speelgoed in huis? Dit poppenhuis mag gezien worden en is niet te groot, perfect! Het is gemakkelijk mee te nemen of te verplaatsen door zijn mooie witte leren handvaten bovenop. Er zijn ook super leuke setjes meubels bij te koop voor een leuk prijsje. Zo spaar je met een verjaardag of decembermaand zo je inrichting bij elkaar ;-).

houten poppenhuis

Dit prachtige houten poppenhuis van Olli Ellla is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop I love speelgoed voor €64,95. De meubeltjes zijn verkrijgbaar per set of kamer bij de Nederlandse webshop Little Dreamers voor €11,95.

Op zoek naar meer inspiratie voor houten speelgoed? Je vindt het op de blog.

houten poppenhuis