fbpx
Menu
Kind zijn / Poppen - Knuffels

XL Knuffels uit de zee

Ieder kind heeft wel knuffels, al is de ene daar iets gekker mee dan de ander. Dit merk spotte ik al een hele tijd geleden, maar verdient echt een plek op de blog, met hun prachtige XL knuffels uit de zee!

Knuffelkind

Als kind was ik gek op knuffels en ik had ze dan ook in alle soorten en maten en ze stonden trots uitgestald op mijn bed. Mijn lievelingsknuffel was een wit lammetje met een belletje in zijn oor. Praktisch ook nog, want mijn ouders wisten altijd precies waar ik was door het geluidje. Alleen snap je dat het beest niet lang wit bleef.

Otis heeft ook een lievelingsknuffel, eigenlijk twee. Niet heel erg design verantwoord, maar echt kindersmaak: Bumba en Nemo. Mooi is anders, maar je weet hoe het werkt… Kind blij, ik blij!

xl knuffels big stuffed

XL knuffels

Dit merk maakt prachtige enorm grote XL knuffels die echt gezien mogen worden! Door het formaat zijn ze niet super praktisch om mee te nemen in bed, maar op een kinderkamer (of stiekem in de woonkamer), zijn ze een echte eyecatcher, maar je gewoon aan wilt zitten!

Diep in de zee

Het thema van de knuffels is altijd de zee. Denk aan octopussen, krabben, zeesterren, walvissen, roggen en pinguïns. Eigenlijk alle dieren die in en om het water leven komen bijna aan bod. Vooral de octopus met zijn enorme tentakels heeft een onwijze aantrekkingskracht op mij. Daar kun je als kind natuurlijk helemaal inkruipen! Heerlijk toch?

xl knuffels big stuffed

Big Stuffed

Het merk van deze knuffels is Big Stuffed, door Dana Muskat, die de switch maakte van fashion naar diepzee XL knuffels. Ze ontwerpt ze stuk voor stuk met veel passie en liefde in haar atelier in Parijs. Een professionele naaister in Bretagne maakt ze met de hand van de meest zachte materialen. Het zijn dus knuffels van een hoge kwaliteit.

Alle knuffels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar via de Etsy shop vanaf €70,00.

xl knuffels big stuffed