fbpx
Menu
DIY - Knutselen / Mama zijn / Thuis zijn / Voor papa

Mijn eerste vaderdag – Gratis downloads!

Is er net een baby geboren of heb je een kleintje van nog geen jaar oud? Dan viert hij of zij vandaag voor het eerst vaderdag! De eerste keer, dat is natuurlijk extra bijzonder! Voor mijn eerste vaderdag hebben we vandaag twee leuke Milestone kaarten die gratis te downloaden zijn!

Jouw vader is de liefste

Jouw vader is natuurlijk de allerliefste! Hij kan de lekkerste broodjes smeren, haalt je altijd op tijd op van de opvang of school en kan het beste kietelen. Je moet het hardst lachen om zijn grappen en als iets jou niet lukt, staat hij als eerste klaar om je te komen helpen én je te laten zien hoe je het zelf kunt doen. Er is maar één vader zoals de jouwe.

Mijn eerste vaderdag

Heb je nét een kleintje van nog geen jaar oud? Dan zijn deze free downloads natuurlijk ontzettend leuk! Kies er één uit, even printen, plak hem op stevig karton en maak een foto van de stoerste papa met de liefste baby. Een mooie herinnering voor later! Je kunt de mijn eerste vaderdag Milestone kaarten hier downloaden.

Schildpad:  Mijn eerste vaderdag

Beertje:  Mijn eerste vaderdag

Herinneringen

Mijn eerste vaderdag, daar kan ik mij eerlijk gezegd weinig van herinneren. Dat is ook niet zo gek, want toen was ik ongeveer vier maanden oud. Tegenwoordig heb je voor iedere gelegenheid een leuke foto om later naar terug te kijken. Dit is natuurlijk erg leuk, alleen moet ik wel bekennen dat ik een drama ben in het bijhouden van fotoboeken. Dat is echt een project op zich en nu alles digitaal gaat, vliegt de tijd en druk je foto’s bijna niet meer af. Hopelijk zijn jullie daar beter in!

Fijne vaderdag!

Team Oh yeah baby wenst jullie allemaal een hele fijne vaderdag vandaag! Geef je vader vandaag een dikke knuffel, want er is er tenslotte maar één zoals hij. Papa is de beste!