fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Gepersonaliseerde naamlamp winnen!

Ook deze week hebben we weer een toffe én persoonlijke winactie! Deze week kun je namelijk bij ons de naamlamp winnen in samenwerking met de webshop Lokaal 20 (je weet wel, van de naampuzzel)!

Naamlamp

Deze naamlamp van sociale onderneming Cre8 is super origineel én ondersteunt een goed doel. In de Cre8 werkplaats doen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op. Daarnaast koop je een handgemaakt product, wat met veel liefde, op maat voor je gemaakt wordt. Deze lamp is een combinatie van plexiglas en berken multiplex. In het plexiglas wordt met de lasersnijder de naam of een woord voor je aangebracht.

naamlamp

Kadotip

Een kado met naam is natuurlijk super origineel en kun met diverse gelegenheden geven. Bij de geboorte van een kindje staat dit natuurlijk te gek op het kamertje, maar ook met een verjaardag zal dit een knaller zijn. Is iemand net gestart met een eigen bedrijf, dan is de bedrijfsnaam natuurlijk ook origineel om in lamp-vorm te mogen krijgen. Oneindig veel mogelijkheden, waarbij jij de bonuspunten binnenhaalt met deze persoonlijke touch.

Details naamlamp

De naamlamp is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren plexiglas. Je kunt kiezen voor wit of diep oranje, geel of roze, turquoise blauw of azuur blauw, mosgroen of bladgroen, en tenslotte zacht grijs. Ga je voor een neutrale kleur die opgaat in de kinderkamer of hou je meer van een knal-effect? It’s up to you!

naamlamp-oh yeah baby

Naamlamp winnen

Zie je deze naamlamp al staan bij jou thuis? Of wil je hem graag kado doen aan iemand die wel een oppepper verdient? Dan heb je geluk! Deze week mogen we namelijk een naamlamp weggeven aan één van jullie! Volg de volgende stappen om kans te maken:

  1. Volg Lokaal 20 en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook welke naam er op de lamp mag komen te staan. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Aankomende zondag maken we de winnaar bekend, dus wacht niet te lang met meedoen. Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar en dat is…. Kel van Delfiej! Gefeliciteerd met je prijs! Mail je mij welke naam en kleur je wilt plus je adres, dan wordt de lamp voor je gemaakt!