fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Van ledikant naar peuterbed

Er komt een dag dat je kleintje het ledikant gaat verlaten en overstapt naar een peuterbed. Erg spannend om te zien hoe ze hierop reageren. Een stoer bed is natuurlijk het begin!

Ledikant versus peuterbed
Eerlijk gezegd probeer ik mijn Otis zo lang als dat kan in zijn ledikant te houden. Met zijn slaapzak aan lukt het hem dan namelijk niet om zijn bed uit te klimmen. Het is natuurlijk geen slaapwonder, dus ik zit er niet op te wachten dat hij uit zichzelf steeds naast mijn bed staat. Daar gaat de slaaptraining! Persoonlijk stel ik het dus nog even uit, maar ik kwam wel een heel mooi nieuw ontwerp tegen bij een oude bekende: Ukkepuk!

Tof
Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in kindermeubilair en wordt ontworpen door Paul Nederend.  Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en de kindermeubels voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Dit strakke peuterbed luistert naar de naam TOF en spreekt tot de verbeelding met zijn grote wielen. Deze wielen kunnen nog draaien ook én zijn functioneel! Met de twee gleuven aan het voeteneind kun je gemakkelijk het bed optillen en verrijden. De gelijkenis met een stoere auto is natuurlijk snel gemaakt! Door het hogere hoofdeinde hebben kinderen nog wel het veilige en beschutte gevoel, waardoor de overgang naar een nieuw bed wellicht gemakkelijker gaat.

Details
De kleur van het bed en van de wielen kun je zelf kiezen. Voor het bed zijn dat de kleuren wit, taupe en legergroen. De wielen zijn beschikbaar in het hout, wit, taupe en legergroen. Mocht je een andere kleur op het oog hebben, dan kun je altijd even contact opnemen. De matrasmaat van dit bed is 150 cm bij 70 cm dus dit bed is geschikt tot de leeftijd van ongeveer 5 jaar oud.

Dit stoere peuterbed scoor je in de Ukkepuk webshop voor €439,00

peuterbed-tof-ukkepuk-collage