fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Duurzaam houten speelhuis en speelplek in één

Een grote fantasie en iedereen na-apen. Welkom in een wereld met kinderen! Een betere spiegel is er niet, kan ik je uit ervaring vertellen. Of ik leuk vind wat ik zie, dat is dan weer een tweede… 😉 In dit speelhuis kunnen ze kun fantasie in ieder geval de vrije loop laten.

Papegaaitjes

Kinderen zijn de koningen van de imitatie. Dat zie ik thuis al met mijn peuter. Ik zeg iets en ik hoor het Otis 10 minuten later ook zeggen. Laat ik hem een ninja trap zien (niet lachen), dan doet hij dat na. Zo gaat dat ook met grote-mensen-speelgoed! Gaan we een stukje rijden, dan heeft meneer zijn eigen auto al voorgereden. Zijn speelhuis in de tuin is zijn domein en daar bepaalt hij wat er gebeurd.

duurzaam houten speelhuis oh yeah baby 1

Duurzaam houten speelhuis en speelplek in één

Dit mooie duurzame houten speelhuis is een ontwerp van Nederlandse bodem. Het merk Inke heeft voor dit ontwerp gewerkt met FSC berkenhout. Het speelhuis is opzettelijk blanco gehouden. Zo kun je zelf je eigen speelplek versieren! Misschien beschilder je hem wel met krijtverf of beplak je hem met behang. Je kunt er je eigen draai aan geven en hem personaliseren in de kleuren die jij het mooiste vindt!

Fantasie op je speelplek

Doordat dit een speelhuisje is met raam en een plankje, maar ook een tafel met kruk, kun je er van alles van maken. Een snoepwinkeltje misschien op maandag en op dinsdag ga je als politieagent de straat op om boeven te vangen en ze te verhoren in je eigen politiebureau. Op woensdag verkoop je door je luik kaartjes voor het circus en geef je daarna zelf de voorstelling! Op donderdag ga je aan het tafeltje knutselen en op vrijdag is jouw speelhuis een school voor kinderen met toverkrachten. Jij maakt ervan wat je wilt!

duurzaam-houten-speelhuis-2-oh-yeah-baby

Details

Deze speelplek en speelhuis in één koop je als bouwpakket en kun je zo in elkaar schuiven. Er zijn geen schroeven of andere hulpmiddelen voor nodig! Het huis kost €349,00 en is verkrijgbaar bij Little Wannahaves!