fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Poster inspiratie op de kinderkamer!

Een poster is altijd leuk op de kinderkamer! Vandaag laat ik wat originele poster inspiratie aan je zien van een nieuwe shop!

Posters op de kinderkamer

Posters zijn natuurlijk erg leuk op de kinderkamer! Ze geven extra sfeer, versterken de stijl die je in het kamertje hebt neergezet én ze zijn gemakkelijk regelmatig te vervangen voor een frisse look. Dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn, zolang je maar de juiste plek weet te vinden. Deze leuke posters zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf €8,95!

Becca’s Studio

Bij Becca’s Studio kun je een ruim assortiment aan posters vinden, in veel verschillende stijlen. Super lieve en zelf ontworpen posters, waardoor ze zeer origineel zijn! Ben je fan van de zachte aquarel stijl? Of mag het wat strakker en minimalistischer? Zou je een poster leuk vinden met de naam van je kindje erop? Dat kan en dat vind je hier allemaal! Er zijn trouwens ook posters voor de ouders, mooie mama sieraden en andere leuke woon accessoires te vinden in de shop.

Dieren in aquarel stijl

De aquarel stijl vind ik altijd mooi zacht en wat dromerig. Perfect dus voor op een leuke baby- of kinderkamer! Dieren vallen altijd in de smaak en als je deze vos, beer of het schattige konijn ziet, dan ben je verkocht!

Strakke dieren

Mag het allemaal wat strakker, maar wel met hier en daar wat kleur? Dan is deze stijl misschien iets voor jou! Deze grappige diertjes kijken met hun olijke koppies zo bij je naar binnen! Strak met kleur past mooi in een licht interieur!


Poster inspiratie voor jongens en meiden!

Veel posters zijn natuurlijk best unisex. Ieder kindje heeft voorkeuren voor bepaalde kleuren, maar dieren zijn altijd cute! Veel meiden zullen gek zijn op deze prachtig gedetailleerde unicorn poster en veel jongens zullen misschien eerder voor deze stoere beer kiezen. Voor ieder is er wel iets tofs te vinden wat in het interieur van de kinderkamer past!

Naamposters

Wil je iets persoonlijkers? Dan zijn er ook naamposters of zelfs geboorteposters te vinden. Online kun je bij sommige posters zelf je hoofdkleur aangeven, waardoor je het leuk kunt afstemmen op de kleuren van het kamertje. Dit is natuurlijk ook erg origineel als kraamkado!

Heb jij iets leuks gevonden wat in jullie kinderkamer past? Let dan goed op later deze week. We hebben misschien dan een leuke verrassing voor jullie…

Wil je meer posters zien? De blog zit bomvol inspiratie via deze link.