fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

Flessenpost voor zwangerschaps aankondiging of huwelijk!

Sommige berichten, mededelingen of vragen verdienen een speciaal jasje. Flessenpost bijvoorbeeld! Hiervoor moet je bij de meiden van Birambi zijn, want met hun concept weten ze je te verrassen!

Bijzondere boodschap

Sommige dingen zijn zo bijzonder, die wil je ook op een speciale manier vertellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwangerschapsaankondiging, het feit dat jullie zijn verloofd of gaan trouwen? De vraag of je vader je wil wegbrengen op de dag van jullie huwelijk, of je zus of beste vriendin je bruidsmeisje wil zijn? Wil je je beste vriendin verrassen met het geslacht van jullie kindje of vragen of ze de voogd van jullie kindje wil worden? Er zijn verschillende bijzondere gelegenheden die een speciaal jasje verdienen. Met deze flessenpost ben je persoonlijk en origineel tegelijk!

Flessenpost

Waarschijnlijk ken je flessenpost alleen uit de films. De hoofdpersoon die na een schipbreuk op een onbewoond eiland aanspoelt en vervolgens heerlijk dramatisch een briefje schrijft, deze in een fles stopt en de zee in gooit om weet-ik-waar uit te komen. Uiteraard in de hoop om ooit gered te worden.

Message in a bottle

Deze flessen zijn iets kleiner van formaat, reageerbuisjes om precies te zijn. De hebben het perfecte formaat om een originele boodschap over te brengen! Leuk om te geven als zwangerschapsaankondiging aan je ouders of zus op het moment dat je zwanger bent. Je kunt er zelfs de geboorte van je kindje mee verwelkomen, door de naam en geboortedatum in het flesje te laten stoppen! Door de brievenbus is dit een welkome verrassing, maar persoonlijk geven blijft natuurlijk het leukst! Al is het maar om de gezichten te zien na het lezen van de boodschap!

Birambi

De twee meiden, Elbrig en Nikkie, zijn met dit mooie concept begonnen en naast kleine sieraden of mini kado’s zijn nu ook deze aankondigingen aan het assortiment toegevoegd in samenwerking met The Paper Press! Met een leuke tag en de boodschap in het hout is het super origineel en persoonlijk!

Deze flessenpost verrassingen zijn verkrijgbaar in de Birambi webshop vanaf €7,50. Wist je dat ze ook custom orders maken?