fbpx
Menu
Babynamen / Thuis zijn

Top 50 van jullie originele meisjesnamen!

Mensen die Oh yeah baby volgen hebben natuurlijk al een goede smaak šŸ˜‰ en dat werd laatst weer bewezen toen ik enorm veel origineleĀ meisjesnamen voorbij zag komen!

What’s in a name?

Een aantal weken geleden hadden we een winactie lopen met de naampuzzel. Hier is door jullie enorm veel op gereageerd en toen ik zoveel mooie namen voorbij zag komen, kon ik niet anders dan voor jullie een lijstje te maken met de (in mijn ogen) origineelste en mooiste meisjesnamen van jullie eigen kindjes!

Originele meisjesnamen top 50

Amel
Ava
Belize
Bobbi
ChloƩ
Day
Doris Lee
Ella
Flinn
Flore
Ima
Indy
Jaƫl
Janou
Jip
Jule
Juna
Jolie
Josje
Kato
Kris
Koko
Leia
LĆ©lou
Lilly
Lilou
Lima
LoĆÆs
Lore
Lou
Luus
Maeve
Merle
Mikki
Mirre
Nanne
Noase
Nova
Puck
Reza
Romee
Sammie
Scottie
Sjors
Skye
Teisje
Tessel
Vonne
Ziva
Zoƫ

De perfecte naam

Tijdens mijn zwangerschap werd ik niet vrolijk van alle lijstjes met de meest populaire namen. Ik zocht juist originele namen die je niet vaak hoort. Ik heb veel gekeken op de website Nameberry, waarbij je op allerlei leuke thema’s kan zoeken. Boho namen,Ā unisex namen, zomer namen en ze hebben nog veel meer leuke lijstjes. De perfecte naam kan soms best een zoektocht zijn, al had ik de naam Otis al vrij snel.

Jongensnamen

Zie je mooie meisjesnamen ertussen staan, maar zoek je ook nog naar stoere jongensnamen? Geen paniek! Ook daar heb ik de origineelste en stoerste van bij elkaar gezocht en deze kun je volgende week terugvinden op de blog! Er zitten ook echt knallers tussen als je het mij vraagt…

Zijn er nog meisjesnamen waarvan je denkt: Clau, hoe kun je die nu vergeten? Deel ze gerust hieronder op de blog of op Facebook. Er zal vast nog een keer een vervolg blog op komen en inspiratie heb je nooit genoeg!