fbpx
Menu
Style / Tassen

Stoere en originele rugtassen voor kids!

Er zijn ontzettend veel leuke rugtassen te vinden voor kinderen. Sommige vinden deze echter te kinderlijk. Als je op zoek bent naar iets bijzonders van een nieuw merk, dan zijn deze originele rugtassen misschien iets voor jou!

Handig voor logeren, school of de opvang

Ben jij of is je kleine gek op bijzondere kleurcombinaties? Kan hij of zij wel een originele rugtas gebruiken, omdat ze binnenkort voor het eerst naar school gaan? Gaat je oogappel over naar een nieuwe klas of voor is het handig voor naar de kinderopvang of logeerpartijtjes bij opa en oma? Dan heb ik iets moois voor je!

Sticky Lemon

Dit nieuwe Nederlandse merk is vers van de pers en luistert naar de naam Sticky Lemon. Deze originele Sticky Lemon rugtassen zijn herkenbaar door hun contrasterende kleurgebruik en het schuine kleurvlak mét bies aan de onderzijde. Door het kleurgebruik zijn deze leuk voor kinderen, maar stiekem ook voor volwassenen…

Originele rugtassen

Wist je dat ze in twee maten verkrijgbaar zijn? De grotere variant heeft plek voor een 13 inch laptop (dus ook een beetje voor jou ;-)) en beide formaten hebben aan de binnenkant een handige elastiek, zodat een flesje drinken mooi rechtop blijft staan. Het contrasterende schuine kleurvlak heeft een rits verstopt achter de bies. Handig voor kleine spulletjes waar je gemakkelijk bij wilt komen.

Kleur bekennen

Welke kleurcombinatie is jouw favoriet? Kies je een rugtas met faal rood, oker geel of ben je fan van de kleur mint? De handige handvaten bovenop de tas zijn met de drukker aan elkaar te bevestigen, waardoor je hem gemakkelijk ophangt in de gang bij school of op de kapstok bij zwemles. Je kunt hem uiteraard ook op je rug dragen. Het is tenslotte een rugtas!

Deze beauties van originele rugtassen zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou, waarbij je voor het grote exemplaar (38 cm x 28 cm x 12 cm) €54,95 betaalt en de kleine variant (26,5 cm x 19 cm x 13 cm) kost je €44,95. Met deze rugtassen steel je natuurlijk de show!