fbpx
Menu

Weet je nog wat ze vroeger bij geschiedenis vertelden over weefgetouwen? Die zware, grote, houten apparaten met verticaal gespannen draden, waar ze met de hand steeds verschillende draden doorheen weefden?

Hoe stoffig dit ook klinkt, ik heb iemand gevonden die de hipste weefsels maakt, die zelfs jij graag aan de wand zou willen hebben! Een echte boho eyecatcher voor je interieur, waar er niet één hetzelfde van is! Een mooie combinatie van een oud ambacht met een vertaling van nu.

boho eyecatcher

Suf en muf?

No way José! Het merk Zoë loves Ava is van Patrycja en zij presteert het om het ambachtelijke weven uit zijn stoffige imago te trekken en zo de ‘hipster-scene’ (whatever that may be) in te trappen! Ze maakt prachtige en kleurrijke explosies van verschillende materialen, die toch onwijs goed bij elkaar passen! Een te gekke eenheid die de aandacht trekt in een ruimte en die oud en nieuw samenbrengt. Dit staat natuurlijk prachtig als boho eyecatcher in een baby- of kinderkamer, maar ik zie natuurlijk zelf ook wel wat dit fantastisch staat in een woonkamer, slaapkamer of je hal! Weer eens wat anders als een poster…

boho eyecatcher weven

Custimized

In de Zoë loves Ava Etsy shop staan een paar beauty’s kant en klaar, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een foto van de ruimte en het interieur naar haar toe te sturen, of bepaalde kleuren door te geven die je erin wilt hebben. Als je haar creaties ziet, dan weet je zeker dat ze er iets moois van zal maken! In haar online shop staan de mooie boho eyecatchers al vanaf ongeveer €80,00 (plus minus, als het verkocht wordt dan komt er weer wat nieuws bij natuurlijk). Het moet wel all the way from Australia komen, maar wie weet is er aan de hand van deze blog ook wel een Nederlands weefwonder die zich meld?

il_fullxfull.1039832341_skqd