fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn

Even ertussenuit met je lief: Kerstshoppen in Engeland? YES!

De weken vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer december! Dat betekent dat het is tijd om inkopen te gaan doen. Ben je er dit jaar al even tussenuit geweest met je lief? Zo niet, dan heb ik een goed idee met een volledig te verantwoorden reden: ga kerstshoppen in Engeland!

Quality time met je partner

Even wat quality time alleen met je partner zonder kinderen is echt heerlijk soms! Niet dat het niet leuk is met de kids erbij, maar je kunt gewoon weer even alleen maar doen waar JIJ zin in hebt. Geen rekening houden met slaapjes, wat wie wel of niet lust en of het al bedtijd is. Al schuif je om 22:00 pas een restaurantje in en rol je om 23:00 een kroegje in. Het maakt allemaal niets uit! Even wat langer in bed blijven liggen, op je gemak in een leuk tentje ontbijten en lekker slenteren door kleine straatjes. Even samen genieten! Wij gingen er afgelopen zomer een paar dagen tussenuit in Frankrijk, waar ik ook een blog over schreef. Ik kan het iedereen aanraden.

Kerstshoppen in Engeland

Sommige mensen doen aan Sinterklaas, sommige aan Kerst en sommige aan allebei! Shoppen voor de decembermaand is natuurlijk erg leuk om te doen. Ik vind het persoonlijk heerlijk om al weken bezig te zijn met lijstjes voor iedereen en kan niet wachten om hun gezichten te zien als ze hun pakjes openmaken. Dit is natuurlijk ook super leuk om samen met je partner te doen en waarom niet in het buitenland? Je kunt natuurlijk alles vanachter de computer bestellen, maar na een lang weekendje Engeland kom je opgeladen weer terug, mét een tas vol met december voorbereidingen!

Weekend Engeland

Ik was ooit voor een week in Londen en dat was heerlijk! Gewoon even een andere omgeving, leuke winkeltjes en plekken ontdekken en inspiratie opdoen. Wij waren daar met school en gingen met de boot. Dat ging super snel en was leuk geprijsd! Wist je dat je voor 5 dagen Londen, waarbij je je eigen auto meeneemt, maar vanaf €62 per persoon kwijt bent voor de overtocht? Hier heb je natuurlijk naast de grote straten en bekende warenhuizen ook zat originele en wat kleinere marktjes. Edinburgh en Newcastle zijn ook echt aanraders deze periode, door hun kerstmarkten en winterwonderland sfeer! Romantisch schaatsen, struinen op de kerstmarkten en samen aan de warme choco of glühwein. Een drie-daagse minicruise naar Edinburgh heb je al vanaf €59. Dat zijn nog leuke bedragen om er eens even tussenuit te gaan!

Kerstshoppen is door deze prijs ook een leuke kadotip voor je partner! Of leuk om te doen met je vriendin of je moeder… Wie zou jij meenemen? Iets dichter bij huis kun je ook samen ontspannen in dit prachtige resort in Maastricht!

Visuals: Shutterstock