fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Beauties van babynestjes voor de eerste maanden!

Babynestjes? Net als vogelnestjes ofzo? Zoiets ja! Een comfortabele plek waar je baby zich geborgen voelt en die je overal kunt gebruiken! Tell me more please!

babynestjes

Vanuit Scandinavië overgewaaid

Toen wij baby waren was dit fenomeen nog totaal niet bekend in Nederland, maar vanuit Scandinavië zijn de babynestjes overgewaaid! Daar worden ze standaard gebruikt als ik de geruchten mag geloven en dat is helemaal zo gek nog niet! In de buik zitten baby’s geborgen en zijn ze gewend om niet zoveel plek te hebben. Dan worden ze geboren en wordt er van ze verwacht om in een groot en ‘open’ bedje te gaan slapen. Huh?

bednestjes

Babynestjes: geborgen én praktisch!

Hoe heerlijk is het voor deze ukkies om nadat ze geboren zijn eerst een periode op een geborgen plekje te liggen? Een knusser plekje met een fijne, zachte en ademende rand, waardoor ze comfortabel liggen, maar toch dat geborgen gevoel hebben? Dan is de overgang naar een ledikant een stuk minder groot! Babynestjes zijn ideaal, omdat de opstaande rand tocht tegen houdt en de kleine frutsels hier veilig in liggen. Lekker voor in hun wiegje of ledikantje, in de box of tussen papa en mama in op het grote bed! Misschien zelfs op de bank of in de tuin, het kan allemaal!

bednestjes

Unisex mooie babynestjes

Uiteraard ben ik ook op zoek naar een mooi babynestje en kwam ik erg mooie tegen van verschillende merken. Aangezien wij nog niet weten of we een jongen of meisje aan het produceren zijn, kijk ik naar unisex kleuren die voor beide leuk zijn. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar heb wel al een aantal favorieten! Vooral het merk Filibabba vind ik erg mooi en dan is mijn favoriet de witte met grijze luchtballon print! Het leren handvat maakt het voor mij helemaal af! Maar ook het okergele nestje van Cotton and Sweets is natuurlijk te gek, met die schattige sterretjes eraan! Ook CamCam Copenhagen heeft te gekke basics en Nanami en Done by Deer wisselen twee verschillende stoffen / prints af. Ook erg leuk en speels! Welke vindt jij het leukst?

Bij De Gele Flamingo vind je de merken Cotton and Sweets, Filibabba, Nanami, Jollein, Liewood en Done by Deer. Bij Mevrouw Schaap kun je terecht voor CamCam Copenhagen en Filibaba.

babyynestjes