fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

De prachtige sieraden van Proud MaMa!

Kennen jullie de sieraden van Proud MaMa al? Speciaal opgezet voor mama’s en bijna-mama’s door sieradenontwerpster Rowena Visser-Van Nistelrooij. Toen zij zelf moeder werd vond ze dat het tijd was om hier een speciale sieradenlijn aan op te dragen. Voor alle trotse zwangere vrouwen en mama’s!

Bola | Babybel
Hebben jullie tijdens je zwangerschap ook zo’n mooie babybel gedragen op je buik? Ik kocht ooit een mooie bel op Bali in Ubud en liep er jaren geleden al regelmatig mee rond. Geen idee dat het speciaal voor zwangere vrouwen was! Ik hoef je de vragende blikken niet uit te leggen… De officiële naam van deze mooie bellen zijn bola’s en dit is een oude Mexicaanse traditie. Het dragen van de bola brengt de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed en beschermt ze tegen gevaar en ziekte. Een mooie betekenis en in combinatie met het zachte geluid ook nog eens rustgevend voor moeder en kind.

Collectie
Ook na je bevalling ben je bij Proud MaMa aan het goede adres! Naast mooie kettingen met en zonder bola hebben ze namelijk ook mooie bijpassende armbanden in het assortiment, onder andere met mooie kralen, stenen en initialen. Heel erg leuk om kado te geven, bijvoorbeeld op een babyshower, kraamfeest of verjaardag.

Inzameling kraampakketten
Proud MaMa doet ook graag wat terug en vraagt vrouwen om overgebleven spullen uit hun kraampakket te doneren voor kansarmen in Gambia. Hier maken ze complete pakketten van en deze worden gestuurd naar Fatou, die daar een kraamkliniek runt met minimale middelen en uiteraard verre van luxe. Als dank voor het doneren van je spullen stuurt Proud MaMa je als dank een tashanger op. Een mooi gebaar en alle beetjes helpen. Bekijk de website als je hier meer informatie over wilt.

Proud-MaMa-sieraden