fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

Dobberen op een XL luchtbed!

Hebben jullie al plannen voor deze zomer? Wellicht is de vakantie naar de zon al geboekt, ga je naar een leuk huisje in Nederland of trekken jullie erop uit met een stoere camper! Wat de plannen ook zijn, met een XL luchtbed steel je de show deze zomer!

Lente!

Hoera! Het is lente! De dagen worden langer (even wennen aan de ‘nieuwe klok?’ misschien). De temperaturen stijgen. We gaan lekker naar buiten en kunnen steeds vaker genieten van het zonnetje! Ik vind het heerlijk en ren het liefst naar buiten als de zon schijnt om heerlijk bij een strandje te gaan hangen en om mijn Otis als een blij ei in de rondte te zien rennen.

Dobberen op een XL luchtbed

Of je nu fan bent van een zwembad of water in de natuur, een beetje hangen en dobberen op een luchtbed is een lekkere oppepper. Het is warm buiten, je wordt een beetje gewiegd en kunt even lekker echt ontspannen. Dat vind ik in ieder geval. Zorg dan wel even dat de kids onder de pannen zijn uiteraard ;-).

De leukste XL luchtbedden

Je ziet de laatste tijd ontzettend leuke luchtbedden voorbij komen dobberen online en de ene is nog mooier dan de ander. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote zwaan als zwemband, een cactus die niet prikt of een schijf watermeloen? Heerlijk voor jezelf, maar je zal ze moeten delen met de kinderen ben ik bang.

Sunnylife XL luchtbed

Sunnylife is het merk achter deze te gekke luchtbedden. Op het droge weten je kinderen denk ik hier al raad mee en stelen ze natuurlijk de show. Op zonvakantie zijn er in een mum van tijd vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, want ze kunnen hier met veel kinderen op spelen. Garantie voor een heerlijke zomer en jij dus tijd om lekker een tijdschriftje te lezen.

Deze te gekke Sunnylife luchtbedden en zwembanden zijn te koop bij PSikhouvanjou vanaf €26,95 voor een zwemband en €59,95 voor een XL luchtbed (gemiddeld 1.80 m groot).