fbpx
Menu
Bouwen / Kind zijn

Win een handgemaakte blokkenset én puzzel in één!

Hoera! Op deze donderdag mogen we jullie weer verrassen met een leuke winactie! Deze is erg speciaal en komt helemaal uit Polen… Een handgemaakte blokkenset, dat wil toch iedereen wel?

Handgemaakt houten speelgoed uit Polen

Wellicht hebben jullie afgelopen maandag mijn blog voorbij zien komen over Project Dzioopla! Dit team bestaat uit een stel Poolse creatievelingen met liefde voor de natuur en alles wat hiermee te maken heeft. Hout is natuurlijk een prachtig materiaal en hiervan zijn ze uniek handgemaakt speelgoed gaan maken! Prachtige ontwerpen die generaties lang meegaan.

Otis de blokken bouwer

Otis heeft ook een eigen set en hij is er steeds druk mee in de weer. Torens bouwen en natuurlijk ook puzzels proberen te maken. Deze zijn nog niet zo simpel, maar het is super goed voor zijn inzicht! Dan help ik hem gewoon een beetje, want ik vind het ook super mooi speelgoed!

Alvast voor de decembermaand!

Jullie zijn vast ook al voorzichtig bezig met de december voorbereidingen. Dit is natuurlijk een ontzettend leuke maand, maar ook extra duur! Daarom komt deze winactie natuurlijk als geroepen, want de prijs kan linea recta ‘de zak’ in of krijgt een mooi plekje onder de boom! Win je hem voor je eigen moppie, voor je nichtje of neefje, voor de buurkindjes of de opvang?

Win een handgemaakte blokkenset!

We mogen van Project Dzioopla de Coldlover blokkenset weggeven. Deze mooie set bestaat uit drie blokken, met op iedere zijde een ander dier van de Noordpool! Puzzel je de coole ijsbeer, de stoere walrus, de grote orka of de mooie walvis als eerste? Of maak je een eigen dier in de mix? It’s up to you!

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijs:

  1. Volg Project Dzioopla en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons in een reactie op de blog of op Facebook weten voor wie je de prijs wilt winnen.

Easy peasy toch? Wacht niet te lang met meedoen, want op zondag wordt de winnaar bekend gemaakt… Good luck allemaal! We hebben een winnaar en dat is Sanne Jansen! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij een mailtje stuurt met je adres, dan komen de blokken snel naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl