fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Top 14 carnavalskleding uit de film voor kinderen! (+ win €30 shoptegoed…)

Ben jij nog niet klaar voor de carnaval voor je kinderen? Dan is het slim om even verder te lezen… Ik maakte in deze blog namelijk een lijstje van mijn top 14 van carnavalskleding uit de film voor kinderen! Laten we eerlijk zijn, tv is hun grootste inspiratiebron ;-). Als je het leuk vindt, dan kun je meedoen met de winactie en €30 shoptegoed winnen aan carnavalskleding voor de kids!

Carnaval: Alaaaaffff!

Carnaval begint op 23 februari en vooral onder de rivieren gaan ze dagenlang helemaal los! Ik kom van boven de rivieren en omdat ik een zwak heb voor verkleden, lijkt dat mij helemaal te gek. Voor ons was Koninginnedag een soort carnaval, want jaarlijks hadden wij met onze groep vriendinnen een thema en gingen we verkleed als groep de straat op. Fan-tas-tisch! Tegenwoordig blijft mijn verkleedkleding hoofdzakelijk in de kast liggen, maar de kinderen verkleden zich het liefst iedere dag!

Carnavalskleding uit de film voor kinderen

Laten we eerlijk zijn… Vroeger ging ik als clown, bloemenmeisje, punker en indiaantje naar school met carnaval, maar tegenwoordig mag dit een stuk spannender! Kinderen zijn natuurlijk gek op films en tv kijken, dus ik dacht: laat ik een top 14 maken van carnavalskleding voor kinderen, geïnspireerd op de film! Een top 14 is niet echt een rond getal, maar je raadt het al…. Ik kon niet kiezen! Er zit voldoende leuks bij voor jongens en meiden, dus kijk gerust mee!

Top 7 canavalskleding uit de film voor de jongens!

carnavalskleding uit de film jongensDaar gaan we dan met mijn top 7!

 1. Shrek
 2. Fortnite konijn
 3. Pinokkio
 4. Pieter Konijn
 5. Harry Potter
 6. Minions
 7. Super Mario

Top 7 canavalskleding uit de film voor de meiden!

carnavalskleding uit de film meiden

We hebben natuurlijk ook een toffe top 7 voor de meiden!

 1. Alice in Wonderland konijn
 2. Tinkerbell
 3. Alice in Wonderland Hartenkoningin
 4. Minnie Mouse
 5. Wonder Woman
 6. Cruella Devil
 7. Sneeuwwitje

Vindt je de outfits niet te gek?!

Win €30 shoptegoed aan carnavalskleding

Kun jij nog een toffe carnavals outfit voor de kids gebruiken dit jaar? Of verkleden die van jou zich ook iedere dag? Dan komt dit shoptegoed perfect van pas! Doe je mee voor de €30, te besteden bij de webshop Carnavalskleding.nl? Volg dan de volgende stappen:

 1. Volg Oh yeah baby op Facebook of Instagram en like het bericht over deze actie.
 2. Laat ons in een reactie weten wat voor outfit jij het liefst zou scoren voor je mini!

Wij zijn erg benieuwd! Doe je snel mee, zodat je de outfit nog voor de carnaval in huis hebt? De winnaar maken we komende woensdag bekend, op de verjaardag van Otis!