fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Funny bunny lamp houdt de wacht

Heb je thuis ook een kleine nachtbraker rondlopen met steeds een ander smoesje? Misschien helpt een leuke nachtlamp om je spookje rustig te houden. Deze bunny lamp is is natuurlijk een super leuke optie!

Nachtbraker

‘Mama bij mij zitten’.’Mama Otis aaien’. ‘Otis niet slapen’. ‘Mag Otis melk?’. ‘Mama, een monster wil Otis opeten!’. Zo zijn er nog wel meer smoesjes die mijn kleine spookje verzint. Alles om maar NIET te hoeven slapen. Het waarom is mij een raadsel, want na een lange dag op de opvang, waarbij hij de hele dag speelt en vermaakt wordt, lijkt het mij toch dat hij compleet gesloopt is… Mijn peuter niet! Het is net een duracell konijn in het kwadraat. Gaaaaap, mama wil naar bed, maar Otis slaapt nog niet….

Nachtlamp

Mijn peuter slaapt sowieso met een lamp aan. Dat is niet altijd zo geweest, maar hij vind het nu prettig. Hij zit in een fase waarin hij veel droomt en erg onrustig slaapt. Hierdoor is hij vaak kort wakker ’s nachts en licht in zijn kamer stelt hem dan gerust…en mama natuurlijk ;-).

bunny-lamp-oh-yeah-baby-v2

Bunny lamp

Deze leuke bunny lamp luistert naar de naam Joseph en is van het merk Rose in April. Het is een zittend exemplaar met schattige bungelende beentjes, die extra leuk staat op de rand van een kast of plank. Zet hem in het zicht van je kleintje, zodat hij met zijn neutrale blik wat licht en rust kan bieden in de nacht.

Musthave

Heb je nog geen leuke lamp op de kinderkamer, dan is dit een te gekke optie. Een leuke maar toch neutrale eyecatcher, die leuk is voor verschillende leeftijden. Hij is 58 cm hoog, dus best aanwezig. Zie jij hem al staan bij jou op de baby- of kinderkamer?

Deze mooie bunny lamp Joseph is verkrijgbaar bij Gras onder je voeten voor €89,00