fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Junior beddengoed van Covers & Co

In mijn voorbereidingen voor Otis nieuwe bed, was ik op zoek naar leuk junior beddengoed. Waar ik eerst zelf stof wilde uitzoeken en oma aan het werk wilde zetten, kwam ik een super leuk merk tegen met kinderbeddengoed. Oma hoefde de naaimachine dus niet meer uit het stof te trekken en ik bestelde het online.

junior beddengoed oh yeah baby

Junior bed = junior beddengoed

Mijn Otis krijgt een nieuw bed. Een ‘grote-jongens’- oftewel junior bed. Deze is 2,5 maand geleden online besteld en hij gaat eindelijk binnenkomen deze week. Hoera! Niet wetende dat dit zo lang zou duren, ben ik het arme kind al weken aan het voorbereiden dat zijn grote bed eraan komt en dat alleen grote jongens in een groot bed slapen. Wie weet haalt het wat uit om de nachten wat rustiger te krijgen. Of juist niet, omdat hij iedere 5 minuten naast mij staat. Voor die tijd eerst maar overal sloten opzetten!

junior beddengoed oh yeah baby

Covers and Co

Dit mooie merk, Covers and Co heeft hele leuke designs voor kinderen. Unisex en toch met kleur. Super leuke ontwerpen die niet te kinderachtig zijn en ook niet te volwassen. Van al die Frozen en Bumba dekbedden krijg ik spontaan jeuk en toen ik deze opties liet zien, keurde meneer ze, god zij dank, gelijk goed! De wolkjes zijn fijn en subtiel en de grote slak trotseert de regenbui met een paraplu. Van een beer met een shawl om tot een complete poezen familie. Een krokodil of een leeuw, misschien een konijn op een boot of liever muizen in luchtballonnen. Ik hoef er niet bij te vermelden dat dit natuurlijk super aantrekkelijk is voor kinderen! Ze zijn stuk voor stuk te gek vormgegeven zonder echt kinderachtig te zijn. Wat ook ideaal is: ze bieden de kinderdekbedden aan in de junior maat (120 cm x 150 cm) en de maat van een éénpersoonsbed (140 cm x 200 cm).

junior beddengoed oh yeah baby

Aangezien mijn Otis een grote dierenvriend is ben ik gegaan voor de poezen en het konijn op de boot. Welke is jouw favoriet?

Het junior beddengoed van Covers and Co is online verkrijgbaar bij onder andere Bol.com vanaf €20,95 (aanbiedingen!).

junior beddengoed oh yeah baby

junior beddengoed oh yeah baby