fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Design kinderbureau met een WOW-factor!

Laatst werd ik verliefd op het kinderbureau van Rafa-kids, waar je zelf stiekem ook lekker aan kunt zitten werken. Deze week kwam ik weer zo’n beauty van een design kinderbureau tegen, waarvan ik stijl achterover sloeg!

Alles in één!

De naam ‘design kinderbureau’ doet dit bureau eigenlijk geen eer aan. Het is namelijk ook een speeltafel! Het grote gebogen blad geeft je genoeg ruimte en de houten bergen achterop het bureau zijn naast decoratief ook het perfecte landschap voor een route 66 tocht, je eigen wilde westen verhaal of een optocht van je safari dieren! Misschien leg je hier wel je eigen houten treinbaan op aan! Het kan allemaal…

Als er gekozen wordt voor de donkere uitvoering van het blad, dan heb je gelijk een krijtbord tot je beschikking. Ideaal voor aantekeningen, een eigen weg aanleggen om op te rijden met je auto’s of een mooie tekening te maken. Ook kun je hier natuurlijk op boter-kaas-eieren spelen, of wat wij vroeger deden: kamertje verhuren! Ben je het zat? Dan veeg je hem gewoon weer schoon met een vochtige doek en kun je weer opnieuw beginnen. Het blad is er ook in het wit, alleen zou ik er dan niet op krijten…

Design kinderbureau

Naast multifunctioneel is het bureau ook praktisch! Door de ovale vorm die onder het bureau doorloopt, heb je onder je werkblad ontzettend veel opbergruimte. Handig voor schetsboeken, schoolpapieren of projecten die je nog af moet maken. Voor de wat kleinere kinderen kun je hier wat knutselspullen of boekjes kwijt. Er is rekening gehouden met beenruimte, want daar is een inham voor gemaakt.

Compagnie

Dit bureau is van het Franse merk Compagnie en is ontworpen door Jean-Francois Bellemere. Het frame is van berkenhout en het gebogen blad van mdf hout. Het bureau wordt in Frankrijk gemaakt van hout uit duurzaam geteelde bossen.

Laten we eerlijk zijn: wat een knaller van een design kinderbureau! Ik zou direct ja zeggen en bestellen, als de prijs ernaar was geweest. Je snapt dat de prijs even schrikken is, daarom laat ik het je lekker zelf uitzoeken, door HIER te klikken. Dit was duidelijk een inspiratie blogje dames en heren!