fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Mooie en multifunctionele design kindermeubels

Mooie en functionele design kindermeubels alleen voor volwassenen? Allang niet meer en dat weet je als je Oh yeah baby al wat langer volgt! Er is zoveel mooi design kindermeubilair, dat je bijna niet meer kunt kiezen! Ik heb slecht nieuws voor je… Ik heb een prachtig Belgisch merk gespot!

Arthur and Friends

Een Belgische moeder van twee mooie kindjes is dit merk gestart. Wie kan er nu ook beter multifunctioneel, praktisch en prachtig kindermeubilair ontwerpen dan een ervaringsdeskundige? Kijken en ontdekken als een kind met de capaciteiten van een volwassene is natuurlijk een gouden combi!

design kindermeubels arthur and friends

Multifunctionele kindermeubels

Voor de ontwerpster moet ieder ontwerp creatief zijn. Het moet de belevingswereld van kinderen stimuleren en op meerdere manieren gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan stoeltjes die ook nachtkastjes kunnen zijn of een stoomlocomotief! Of een bankje wat omgetoverd wordt tot speeltafel. Nóg beter misschien: een speelmeubel wat je ook kunt inzetten als wip, trap, speelboot, podium of marktkraam!

Aanvulling op het interieur

Naast het feit dat de meubels multifunctioneel zijn, moeten ze ook gewoon goed ogen. Het gaat ruimte in huis innemen, dus kan het er beter maar mooi en gelikt uitzien als je toch mag kiezen. Dan ben je bij dit mooie merk aan het goede adres! Strakke vormen in de mix met uitgesneden cirkels als handvaten en frisse kleuren. Geen donker hoekje, maar midden in the picture mogen deze meubels staan! Ze zijn een mooie aanvulling op je eigen interieur.

design kindermeubels arthur and friends 2

Eco meubilair

Ieder stuk van Arthur and Friends wordt met de hand geproduceerd in Europa. Uiteraard voldoen alle kindermeubels aan de veiligheidsvoorschriften en hebben ze ook een minimale ecologische voetafdruk. Wel zo fijn met het oog op onze kinderen, waar we al dit moois voor aanschaffen, niet waar?

Deze te gekke meubels zijn verkrijgbaar in de webshop vanaf €98,00. Het blijft tenslotte design…