fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Design babybad voor een strakke look

Een babybad staat altijd op het lijstje van spullen die je aan moet schaffen voordat je kindje geboren wordt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een simpel en goedkoop basismodel, een inklapbaar-model (like me) voor als je niet zoveel ruimte hebt, maar je kunt ook kiezen voor een kicken design babybadje!

Luma design babybad

Dit mooie merk is het jonge zusje van bébé-jou, een wellicht wat bekender babymerk, waarbij Luma zich meer richt op design en eenvoud, uiteraard in combinatie met 30 jaar ervaring in baby- en peuterverzorging. Dit badje is wel heel erg mooi, vooral in combinatie met de standaard, waardoor je een mix krijgt van twee kleuren en materialen. Als je dat zou willen dan…

Customize je babybad

De standaard is namelijk verkrijgbaar in de kleuren snow white en dark grey, waarbij je de poten gemakkelijk uit de standaard kunt klikken. Als je baby wat groter wordt, kun je dan zo het badje in de douchecabine neerzetten. Het badje zelf is verkrijgbaar in vijf kleuren. Naast snow white en dark grey, kun je ook kiezen voor sparkling silver, misty mint en pretty pink. Er zijn dus leuke combinaties te maken, die vast ook niet misstaan op de babykamer! Uiteraard is het bad en het inzetstuk ergonomisch van vorm, zodat je baby heerlijk kan genieten van een momentje ontspanning.

luma-babybad-pink

Details

Op verschillende websites, zoals Prenatal en Baby-dump zijn de Luma artikelen verkrijgbaar. Het babybad kost je gemiddeld €19,95 en de standaard €29,95. Uiteraard kun je ook gaan voor een complete set met bijpassend borsteltje, kam, thermometer, nagelknipper, inzetstuk, afvoerslang, luieremmer en verzin het allemaal maar wat je nodig hebt, in matching kleur uiteraard. Deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Wehkamp.

Mocht je dus op zoek zijn naar een iets specialer badje, wat best gezien mag worden op de babykamer, dan is dit wellicht een leuke en strakke optie met veel variatiemogelijkheden in kleur. Voor iedere babykamer kan er wel een combinatie gemaakt worden.

Luma babybad mint