fbpx
Menu
Accessoires / Style

Stoere zonnebrillen voor kinderen die je ook zelf wilt

Wowie, wat een coole shades! Daar komen de kids de vakantie of de zomer wel mee door lijkt mij zo… Zelf ben ik nogal lastig met brillen, maar deze stoere zonnebrillen voor kinderen wil ik zelf ook wel!

Zonnebrillen

Ik vind het mega moeilijk om een zonnebril te vinden die bij mijn gezicht past. Sommige mensen hebben zo’n koppie, waarbij letterlijk IEDERE bril in ieder model en iedere kleur die ze opzetten staat. Ik ben overduidelijk niet zo’n persoon. Ik loop met mijn ziel onder mijn arm alle brillenwinkels af, op zoek naar die ene bril, waarbij ik meteen denk: dit is ‘m! Ik geloof dat de kans serieus groter is dat ik op een dag met Bradley Cooper aan de thee zit als dat ik de perfecte zonnebril vind.

FullSizeRender[13]

Brillenhoofd

Mijn Otis heeft gelukkig niet mijn onmogelijke-hoofd-waarvoor-geen-zonnenbril-te-vinden-is geërfd. Dat kind staat gewoon alles! Of zal het zijn dat ik hem zo lief vind dat ik totaal niet meer objectief naar mijn kind kan kijken? Zou ook een optie kunnen zijn, dus laten we dat in het midden houden…

FullSizeRender[15]

Cos I Said So

Bij onze Belgische vrienden van het merk Cos I Said So kwam ik deze gruwelijke brillen tegen. Heel veel stijlvoller en voor een leuk prijsje, ga jij ze niet vinden heb ik zo het vermoeden… Strak en origineel met een te gekke stijl! Deze zou ik in mijn hoofd-maat ook wel uit durven testen! Niet dat ze zullen staan uiteraard, maar ik blijf volhouden. 😉

FullSizeRender[10]

Verkrijgbaar

Deze te gekke zonnebrillen voor kinderen zijn verkrijgbaar in de Cos I Said So webshop voor €24,95 in veel verschillende modellen: de flashy cat eye, funky t-bar, coole club and stylish marble. De marmer brillen zijn er ook in licht gekleurde varianten met multicolour glazen, wow! Allemaal hebben ze uiteraard UV-beschermende glazen en enkele modellen hebben licht spiegelende glazen. Door de vrij basic kleuren, passen ze bij iedere outfit en komen de kleine monsters waarschijnlijk hipper voor de dag dan hun ouders. Laat de zomer maar komen!