fbpx
Menu
Style / Tassen

Leren tasjes voor meiden en jongens!

Zo mama zo mini… Dochters kijken toch vaak op naar hun moeder en willen hetzelfde. Ook mooie hakken, nagellak én een leren tas! Deze schattige leren tasjes zijn er voor meiden en voor jongens in rugtas variant. Te cute!

leren tasjes

leren tasjes

Mama, mag ik dat ook?

Zoals jullie weten heb ik een zoon, maar als hij mij betrapt op het aanbrengen van nagellak, dan wil hij ook. Hij mag dan één vinger uitkiezen, want ik vind het niet nodig. Het is natuurlijk niet echt goed voor die tere kinderlijfjes. Ze kijken toch naar jou als ouder en willen graag doen wat jij ook doet met de spullen die jij ook hebt. Otis zegt ook vaak, kijk mama, allebei dezelfde, als we weleens in dezelfde kleur gekleed gaan. Trots en blij!

leren tasjes

leren tasjes

Leren tasjes

Een leren tas is natuurlijk een must-have voor de meeste mama’s en de kinderen vinden dit natuurlijk bere-interessant! Zeg nu zelf, wat daar allemaal uit tevoorschijn komt… Deze leren tasjes zijn te gek voor meiden en voor jongens en zijn uitgevoerd in verschillende lieve dierenkoppies. Voor de meiden zijn er echte handtasjes (al kan er natuurlijk niet zoveel in als bij jou) en voor de jongens en meiden zijn er ook toffe leren dieren rugtassen. De ene is nog leuker dan de ander, dus kiezen wordt weer een dingetje…

leren tasjes

leren tasjes

Donsje: leren tasjes voor kinderen

Deze toffe creaties komen van Donsje Amsterdam, bekend van de baby- en kinderschoentjes. Deze tasjes zijn minstens even leuk als de schoentjes die ze maken, dus deze wilde ik jullie niet onthouden. Wat dacht je van een stoere vleermuis op zijn kop, een ooievaar, stoere rode koikarper of een lief vosje?  Bij de rugtassen zijn er stoere leeuwen, lieve muisjes en coole raccoons te vinden. Welk dier je ook zoekt, ze hebben het vast! Gemaakt van het mooiste leer, dus ze gaan lekker lang mee!

Een prachtig kado voor een verjaardag vind je niet? De leren tasjes en rugtassen zijn verkrijgbaar in de Donsje webshop vanaf €45,00 voor een handtasje en €79,00 voor een rugtas. Welke is jouw favoriet?

Meer inspiratie aan tassen voor kids? Check gerust even de blog!

leren tasjes

leren tasjes