fbpx
Menu
Style / Tassen

Stoere kinderrugtas met dieren!

Hoe ziet de rugtas van je kleine eruit na een jaar school? Krijgt jouw kleine ieder jaar een nieuwe tas of doen ze er langer mee? Mocht je een stoere kinderrugtas met dieren zoeken, dan heb ik hele leuke opties gevonden!

kinderrugtas met dieren

Schooltijd

Af en toe heb ik geen idee wat er op school gebeurt. Logisch natuurlijk, want ik ben er niet de hele dag bij, maar meer hoe er met de spullen omgegaan wordt. Bekers waar na twee weken de print vanaf is (terwijl ik ze met de hand was), rugtassen waar ondefinieerbare vlekken in verschijnen en nog meer van dat soort zaken. Helemaal niet erg natuurlijk, want spullen zijn er om gebruikt te worden. Alleen zijn deze schoolspullen iets sneller aan vervanging toe!

kinderrugtas met dieren

Kinderrugtas met dieren

Ik kwam deze super leuke kinderrugtas met dieren tegen, die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen én met verschillende dierenprints! Fris, kleurrijk en speels. De basis van de tassen is er in het roze, grijs of zacht blauw. Vervolgens kun je kiezen uit vier verschillende dieren. Witte tijgers, gele tijgers, salamanders met luipaard print of misschien wit met grijze wolven? Super leuk!

kinderrugtas met dieren

Praktisch en fun

Deze kinderrugtas met dieren is niet alleen leuk, maar ook aan het praktische aspect is gedacht. Naast het dragen op de rug met verstelbare banden, kun je ook de tas aan de hengels bovenop dragen. Voorop zit er nog een vakje met rits én de tas is verkrijgbaar in het klein en het groot. De kleine is speciaal voor kinderen van vier tot zeven jaar en de grote is voor de kids van acht tot twaalf jaar oud.

kinderrugtas met dieren

Goed voor het milieu

Wist je dat deze tassen gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen? De plastic flessen worden versnipperd en vervolgens gesponnen tot garen, waar de stof voor deze tassen van gemaakt wordt. Ook is er nog een speciale coating toegevoegd voor extra stevigheid. Een milieubewuste keuze dus als rugtas!

Deze cuties zijn van het merk Petit Monkey en zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse shop PSikhouvanjou. Het grote formaat kost €34,95 en voor de kleine versie ben je €29,95 lichter. Wellicht al stiekem inslaan voor het nieuwe schoojaar? Ppsssttt, voor €12,95 heb je er een matching etui bij…

Meer tassen inspiratie? Je vindt het op de blog!

kinderrugtas met dieren