fbpx
Menu
Kind zijn / Poppenhuis - Rollenspellen

De mooiste inrichting voor het poppenhuis!

Je eigen interieur ook in het mini voor in het poppenhuis van je kindje? Het kan tegenwoordig bij de te gekke webshop die ik tegen kwam! De mooiste inrichting voor het poppenhuis vind je hier…

Poppenhuis leek

De meeste van jullie weten misschien wel dat ik moeder ben van een zoon. Zelf was ik als kind ook net een jongen en had ik meer crossfietsen en skelters dan poppen. Het fenomeen poppenhuis is mij dan ook vreemd en al helemaal de inrichting… Vandaag kwam ik een te gekke webshop tegen met de leukste inrichting voor je poppenhuis die je ook in het groot wilt hebben (en die in het groot ook bestaat)!

Inrichting voor het poppenhuis

Kleine tipi’s (ja, echt!) gemaakt door Niki Nuby, koeienhuiden voor op de grond en zelfs de bekende paper bag opbergers in het wit met gesloten oogjes óf in het karton kleur met ster zijn hier te vinden! Wil je popje, of misschien je Sonny Doll even een avondje Netflixen? Geen probleem, want ook voor het popje is er een witte, zwarte of houten tv te koop!

Styling in het klein

Versier de ruimtes met leuke slingers, mini aftelblokken, mini naamblokken of een kleine kaartenset! Op de vloer plak je een leuke sticker van een racebaan vloerkleed of natuurlijk het gehaakte kleedje. De muren versier je met grachtenpanden, bergen en in het washok moeten natuurlijk de was symbolen komen! Ook zijn er leuke mini varianten van bekende posters én leuke muurstickers beschikbaar!

Copy-paste!

Wat het leuke is… Alles is ook verkrijgbaar in het groot! Je kunt dus items vanuit de kinderkamer of speelhoek kopiëren naar de mini versie van het poppenhuis of andersom! Hoe leuk is het om je kleine te verrassen met een poster voor op de kinderkamer en dezelfde voor in het poppenhuis!?

Kadotip

Dit is natuurlijk ook een te gek verjaardagskado! Door papa en mama verwend worden met een poppenhuis en door de visite verrast worden met allemaal spulletjes voor in dat mooie huis. Ik zie het al helemaal voor me! Als ik een dochter had dan he? Nou ja, mijn dochter klimt waarschijnlijk in bomen en speelt met auto’s, dus misschien toch niet ;-).

Al deze te gekke decoratieve items voor de inrichting van het poppenhuis zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Little Sissy! De meubeltjes komen van Project Dollhouse. Binnenkort gaat haar webshop open, dus ik zal jullie zeker op de hoogte houden! Hebben jullie thuis ook zo’n mooi poppenhuis, dan ben ik erg nieuwsgierig! Laat vooral een foto achter als reactie op de blog of op Facebook! Ik lees altijd alle berichten van jullie! <3

Pic credits: @zwartwitwonen, @mandy_bogie, @studiolittlesissy