fbpx
Menu
Accessoires / Style

Super vrolijke strijkpatches!

Waar het vroeger betekende dat je keihard op je muil gegaan was, is het nu meer ter decoratie. Wat zijn ze leuk, deze vrolijke strijkpatches!

Functionele strijkpatches

In de tijd dat ik jong was, gebruikten we ook strijkpatches. Ook patches die gewoon op je kleding genaaid werd volgens mij. Alleen was het toen puur functioneel! Op de lagere school had bijna iedere klasgenoot wel een jeans met een patch erop. Alleen betekende dat in die tijd niet dat diegene er super fashionable bijliep. Wel dat diegene een gat in zijn of haar broek had door een valpartij…

Je eigen tas maken!

Ook kan ik mij een tijd herinneren (misschien was het een dingetje bij ons in de buurt), dat we in grote groepen een tas maakten van een oude jeans. We knipten de pijpen eraf, naaiden deze aan de binnenkant dicht. Van de pijpen maakte we een lang hengsel (of nou ja, de moeders dan) en toen kwam het leuke werk… Je nieuwste aanwinst versieren! Ook daar kwamen patches aan te pas, maar ook leuke pins en ik sloeg er zelfs nagels in in de vorm van kleine sterren!

Strijkpatches als versiering

Tegenwoordig gebruiken we de strijkpatches meer ter decoratie. Je kunt er een vrij basic tas mee opleuken en je ziet ze overal opdoemen op de jeansjacks. Yep, ook bij volwassenen. Doordat je zelf je patches kiest, kun je een eigen styling meegeven aan een tas of kledingstuk. Super leuk natuurlijk!

Vrolijke strijkpatches

Deze knallers zijn van een merk, die ik in eerste instantie kende als specialist in feestdecoratie. Ik schreef namelijk al eerder over ze op de blog, maar dan over unicorn feestversiering. Naast te gekke feestversiering hebben ze dus ook super leuke en vrolijke strijkpatches!

Mooie bloemen, frisse fruitjes en stoere vlaggen zijn natuurlijk super leuk! Ook de aloha serie, de veren en de poes met meow mogen niet ontbreken! Welke zou jij gebruiken voor je kleintje? Voor Otis zijn de vlaggen met Yeah, Nope, Wild en Whoop wel toepasselijk!

Deze vrolijke strijkpatches zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Ilovespeelgoed vanaf €5,95 voor een set van twee strijkpatches.