fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Janod magnetische voertuigen!

Het Franse merk Janod kennen jullie wellicht van het mooie, duurzame en houten speelgoed. Ik ben sinds ik moeder ben een groot fan, want het speelgoed ziet er prachtig uit en stimuleert kinderen om te ontdekken en creëren.

De raket is het bekendste product uit deze magnetisch houten speelgoed lijn, maar ze hebben ook een super gaaf vliegtuig én een helikopter in hetzelfde concept! De vliegende voertuigen zijn stuk voor stuk mooie houten puzzels, die vanaf 18 maanden al goed door een kleintje in elkaar gezet kunnen worden door de magneten die veilig in het hout verwerkt zijn. Ook al speelt je kindje nog niet met Duplo omdat dit nog te strak gaat, dan zijn deze puzzels wel al haalbaar voor ze.

De vormgeving is natuurlijk te gek! Door de mooie kleuren, het strakke design en het hout zou ik niets kunnen bedenken wat ik anders zou willen! Ideaal speelgoed wat op jonge leeftijd stimuleert tot bouwen, helpt met het verbeteren van de motoriek en ook nog verschillende rondes mee kan. Jullie weten al wat Otis krijgt in december… Yep, Janod magnetische voertuigen it is!

Magnetisch houten raket – €17,95
Magnetisch houten vliegtuig – €17,95
Magnetisch houten helikopter – €17,95

janod-magnetische-voertuigen