fbpx
Menu
Kleding / Style

De leukste kinderkousen voor de leukste meiden

Kousen zijn hot in kinderland (vraag mij alsjeblieft niks over volwassenen, want ik heb geen idee) en deze exemplaren die ik voor je vond helemaal! Vindt jij die schattige kleine meiden met van die jurken en hoge kousen ook zo schattig? Dan maak je het met deze leukste kinderkousen helemaal af!

Back in da days

Vroeger droeg zelf ik jurkjes. Dat terwijl ik als kind een echte tomboy was. Ik klom in bomen en moest oude kleding aan als ik buiten ging spelen na school, want alles werd vies en ging stuk. Ik scheurde met wilde haren vol klitten erin op crossfietsen en lag bij mijn opa in zijn garage, samen met hem, mijn vader en oom onder auto’s te ‘sleutelen’. Af en toe sloeg ik de deuken erin, die mijn vader net had uitgedeukt, maar dat terzijde…

Sokjes met kant

Zelfs ik droeg met speciale gelegenheden jurkjes en in mijn tijd hoorde daar ook nette sokjes of kousen in nette schoentjes bij. Ik snap dat je het je niet voor kunt stellen, maar in de steentijd waren dat dus witte lage sokjes met een kantje eraan, die je omsloeg naar beneden. Dat was voor toen echt erg leuk, trust me. Nu hoef je daar natuurlijk niet mee aan te komen, maar effen kousen zijn natuurlijk ook vrij saai. Ik heb wat leuks voor je gevonden.

Mijn dochter draagt kousen

Inderdaad, mijn denkbeeldige dochter. Ik heb geen dochter, maar als ik die had dan kocht ik kousen voor haar. Ja, ook sokken van schapenwol, die zijn namelijk heerlijk warm en ik heb ze zelf ook, maar ook leuke kinderkousen. Dat is toch super cute onder een stoer jurkje én ook nog lekker comfy en bedekt.

De leukste kinderkousen

Sokjes en kousen met muizenstaartjes én Mickey oortjes van voren! Oh, daar gaat mijn Mickey crush weer…. Natuurlijk horen hier ook de CarlijnQ kousen bij met ijsjes. Met die Nederlandse zomers weet je het tenslotte nooit en zijn die lekkere kuitjes toch wat ingepakt! Vergeet ook de schattige dieren sokjes niet met een vosje of uiltje… Zie je je (al dan niet denkbeeldige) dochter al lopen? Ikke wel!

Deze leukste kinderkousen zijn verkrijgbaar bij de Gele Flamingo vanaf €9,55. Welke vindt jij het leukste?