fbpx
Menu
Kleding / Style

Kwalitatieve basics voor blije kinderen

Goede en kwalitatieve basics voor kinderen die makkelijk te combineren zijn en ook nog comfortabel? Dan ben je bij Little Label aan het juiste adres!

 Blije kinderen én blije mama’s

Blije kinderen willen comfortabele kleding om in te spelen. Dat betekent een goede pasvorm die ze niet beperkt in het klimmen, rennen, klauteren en het ontdekken van de wereld. Dat betekent ook zachte stoffen, zodat ze comfortabel kunnen rondbanjeren, zonder prikkende naden of schurende labels. Dan heb je ook natuurlijk de mama’s. Blije mama’s krijg je door kwalitatief stofgebruik in kinderkleding. Laten we eerlijk zijn, het is super irritant als je een nieuw kledingstuk van je kindje wast en het ziet er na een paar wasbeurten al oud uit. Ook vinden wij moeders het belangrijk dat onze kids er leuk bij lopen. Ze zijn toch onze trots en die mogen uiteraard gezien worden!

Kwalitatieve basics

Het Amsterdamse Little Label startte alweer 12 jaar geleden in 2005 met een collectie kinderkleding die blije kinderen én blije mama’s maakt. Een hoge kwaliteit, comfortabel en stylish verantwoorde collectie voor onze kleine apen. Nou, die weten er wel raad mee! In Little Label kunnen de liefste baby’s vanaf maat 50 tot rebelste stoere boys en girls met maat 164 lekker hun gang gaan.

De collectie

Voor de soms nog wat frisse lente kun je bij Little Label terecht  voor lekkere comfy joggers gecombineerd met zachte t-shirts met leuke prints en een warm vest erop. Is de zomer echt begonnen? No worries, want dan kun je aan de slag met de stoere shorts, rokjes en jurken, gecombineerd met een dunner vestje of leuke top! Mooie kleuren als blauw, mint, geel, roze en grijs worden gecombineerd met wit. Lekker fris! Ook komen er strepen, kruisjes, een bubble print, een sterren print en de stoere dip due techniek voorbij!

Pyama party

Wist je trouwens dat ze ook een hele leuke pyama collectie hebben? Tijd voor een slaap feestje! Daarover later meer…

Wil je graag meer van deze mooie collectie aan kwalitatieve basics zien? Dan kun je het beste even een kijkje nemen in de Little Label webshop. Een geheimpje… wie weet kun je later deze week wel iets winnen van dit mooie merk…. Ssshhhttt.