fbpx
Menu
Organic - Eco / Style

Het circus van CarlijnQ is een feestje!

Het circus is weer in de stad! Die grote ronde tent met bovenop een punt en compleet versierd met lichtjes. Die circusdirecteur met zijn dikke buik, hoge hoed en krulsnor staat bij de ingang om iedereen welkom te heten. Acrobaten op éénwielers die jongleren met kegels, clowntjes die over hun eigen voeten vallen en honden die door hoepels springen. Het circus is altijd een feestje en helemaal als dit het circus van CarlijnQ is!

carlijnq circus

carlijnq circus

Life is a circus: het circus van CarlijnQ!

Carlijn is voor deze collectie met het circus thema aan de haal gegaan. Dit spreekt natuurlijk onwijs tot de verbeelding en hiermee kun je ontzettend veel kanten uit. Het is weer een te gekke collectie geworden die ieder seizoen weer overtroffen wordt door de volgende! Eerst maar eens van deze collectie genieten…

Start de lente met nieuwe kleding

Carlijn heeft voor deze collectie allereerst natuurlijk weer super leuke prints gemaakt! Leeuwen koppies, sterke mannen in hansopjes, poedels met hoepels en dik gedrukt CIRCUS met de kenmerkende lampjes in de letters. Ook zijn er toffe dikke strepen en ruiten, met als basis de kleuren zwart, wit en grijs en als accent zachtgeel en zand. Een super toffe collectie en erg leuk te combineren. Er zijn t-shirts, sweaters, joggers en leggings, die je kunt combineren met jurkjes, bomberjacks, tanktops, shorts en bodysuits. Ook zijn er matching sokken verkrijgbaar én je kunt ook een badpak of zwembroek scoren met zeeleeuwen erop!

carlijnq

carlijnq circus

CarlijnQ

Weer een collectie om je vingers bij op te vreten dus, of je nu thuis een vrolijk clowntje, een stoere krachtpatser, een leuke leeuwentemmer of een kleine circusdirecteur hebt rondlopen! De hele collectie is verkrijgbaar in de CarlijnQ webshop én alles is ook nog gemaakt van organic cotton. Veilig voor het milieu én voor je kindje dus. Wel zo fijn voor de kleine druktemakers.

Wel item is jouw favoriet of heb jij al iets hiervan in de kast liggen? Meer SS18 collecties zien? Check de blog! Er komen er nog veel meer bij!

carlijnq circus

carlijnq