fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Soxs sokken: de redding voor koude voetjes!

Heb jij ook altijd zulke koude voeten? Ik ben er dus zo eentje, vreselijk! Vooral in de winter natuurlijk en als ik koude voeten heb, dan word ik gewoon niet warm. Uiteraard heeft Otis dit ook, dus we zijn een lekker stel kou-kleumen bij elkaar! De heerlijke Soxs sokken zijn onze redding deze winter!

Schapenwollen sokken
Deze heerlijke warme sokken zijn gemaakt van super zachte wol van Nieuw Zeelandse schapen. Geen geitenwollen sokken, maar schapenwollen sokken dus! Net zoals oma ze vroeger zou breien, maar dan zonder kriebels, nóg beter! De Soxs worden duurzaam geproduceerd en met het belang van het dier als uitgangspunt.

Voor ouder én kind
Doordat de wol erg rekbaar is, is er één maat verkrijgbaar voor vrouwen en één voor mannen. De variant voor kinderen kunnen gedragen worden vanaf ongeveer 10 maanden tot schoenmaat 29. Voor ons volwassenen maakt het niet zoveel uit, maar voor die kleine kindervoetjes die zo snel groeien hoef je dus niet steeds voor iedere maat een nieuw paar aan te schaffen. Ze kunnen lang mee!

Personaliseer je anti-slip zool
Wat extra leuk is aan de variant voor baby’s en kinderen, is dat je er een flesje vloeibaar latex bij krijgt in de kleur van het label wat je gekozen hebt. Hiermee kun je de wat oudere kinderen zelf hun anti-slipzool laten versieren of voor bijvoorbeeld een kraamkado zelf iets persoonlijks op de sokjes zetten. Wat een super leuk idee! Door de bijgeleverde kaart kun je een mal uitknippen, die je in de sok kunt doen, waardoor het personaliseren nog gemakkelijker gaat.

Stylish
Naast het feit dat deze Soxs sokken echt heerlijk warm zijn en je ze het liefste nooit meer uit wilt doen, zijn ze ook nog ontzettend stijlvol! Vind je ze niet stoer boven sneakertjes uitkomen bij die kleintjes? En voor jezelf mogen ze ook prima boven die stoere platte enkellaarsjes uitkomen hoor! Net zo hip als al die blote-benen-met-dikke-sokken-in-bed-inclusief-koffie Instagram hipsters ;-)! That could be you!

To the point: deze heerlijke Soxs zijn een must-have om zonder koude voeten de winter door te komen en zijn verkrijgbaar in de Soxs webshop. Ze worden gratis verzonden voor €19,95 voor de kids en €24,95 voor jezelf.

soxs-sokken-f

soxs-12

soxs-sokken-b

soxs-8

soxs-sokken-dubbel

soxs-sokken-a