fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

De 4 leukste mama’s van Instagram!

Naast de blog houdt ik ook mijn social media kanalen bij. Voor de blog zit ik op Facebook, Instagram en Pinterest. Dat laatste heb ik het laatste jaar echt laten versloffen, dus dat wil ik weer gaan oppakken. Op deze kanalen volg ik natuurlijk ook andere mama’s en vandaag wil ik jullie mijn favoriete mama’s van Instagram laten zien!

Fan van de Instagram stories

Uiteraard volg ik ook andere mama’s. Sommige posten prachtige foto’s en anderen hebben weer leuke stories. Eerlijk gezegd ben ik fan van de Insta stories. Ze kijken zo lekker weg en je kunt de Posts doorklikken wanneer je wilt. Toch een gek idee. Je kijkt mee in iemands leven (tot op zekere hoogte dan) terwijl zij dat niet weten. Soort van dan, want ze zetten natuurlijk zelf online wat ze willen. Je leeft mee met andere mama’s die je niet kent.

Mijn Instagram gedrag

Zelf post ik ook gemakkelijker een story dan een post. Ik ben zo’n moeilijk mens die namelijk steeds in drie wil posten. Drie foto’s uit een serie, vaak gemaakt door de Oh yeah baby huisfotograaf en mijn liefde. Of het moeten drie foto’s zijn die goed bij elkaar passen. Soms ben ik lui en post ik liever iets op de story. Dit ‘vervuilt’ mijn tijdlijn niet, maar toch ben ik actief en laat ik wat zien uit mijn leven. Een leven wat helemaal niet zo bijzonder is overigens. Daarom post ik ook niet dagelijks iets op dit medium. Ik ben geloof ik meer een volger. Een gluurder, maar niet in de creepy zin van het woord. Ik reageer ook regelmatig op stories in dm’s. Direct message voor de insta-leken onder ons.

Leukste mama’s van Instagram

Instagram vind ik een tof medium! Er zijn een aantal mama’s die ik graag volg en waarvan ik vrijwel altijd de stories bekijk. De Posts krijg ik niet altijd mee, want ik zit niet de hele dag online. Dat is even schrikken he, maar ik heb ook nog een offline leven ?.

Mama Margharita > volg @mamamargaritha

Deze mama heeft maar liefst drie jongens in 1,5 jaar tijd op de wereld gezet! Heerlijke knappe mannetjes die ze lekker zelf laat klungelen in de keuken en die altijd lekker in de weer zijn. Ook deelt ze haar mommy struggles in bijvoorbeeld oneindige wasmanden, bergen speelgoed die aan het einde van de dag opgeruimd moeten worden en avonden waarbij je al om 20:30 in bed ligt. Als eerst die was en rommel opgeruimd is natuurlijk he?!

instagram mama

Lucy Woesthoff > volg @lucywoesthoff_dromenjager

Engelse Lucy is getrouwd met Dinand, mede-eigenaresse van Dromenjager, de organisatie achter Woezel en Pip. Deze twee hondjes zijn ooit bedacht door Guusje Nederhorst die natuurlijk veel te jong overleden is. Lucy werd manager van Dinand, zorgde voor kleine Dean en ze werden verliefd. Inmiddels alweer 9 jaren getrouwd en drie mooie kinderen verder deelt ze haar leven, interessante quotes én heeft ze toffe boekentips.

instagram mama

De Huismuts > volg @dehuismuts

Rachel is afgelopen jaar getrouwd, moeder van peuterdochter Pip én zit nu een paar maanden op Bali! Heerlijke plaatjes en echt meegenieten met hun tijd jaar. Als je dit ziet, dan denk je ‘Schat, wanneer gaan we?’. Ze is vlogger en dus ook op YouTube te volgen.

instagram mama

Manon Proper > volg @manonproper

Je zal wel denken, wat heeft Clau opeens met meerlingen? Nou, in principe niets, maar deze mama is wel echt DE expert in Nederland met vijf kinderen in iets meer dan twee jaar. Huh, wat zeg je? Yep, eerst een tweeling en twee jaar later een drieling! Wat een feest en een huis vol! Ik weet niet hoe ze het doet, maar het is natuurlijk te gek om mee te kijken in hun leven. Speciaal gezin met vier meiden en één jongen.

instagram mama
Heb jij andere favoriete mama’s van Instagram? Wie volg jij graag en waarom? Tips zijn welkom! Oh yeah baby is natuurlijk ook te volgen via @ohyeahbabynl!