fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

De 10 don’ts op je Tinder profiel

Er is namelijk veel te zeggen over de Tinder profielen. De mannelijke heb ik het dan over, wat er bij de vrouwen gebeurt heb ik geen benul van. Er zijn een aantal zaken waarbij ik automatisch en medogenloos als ik ben al gelijk ‘No thanks’ swipe…

1. Zonnebrillen
Hardstikke leuk een zonnebril, maar niet op iedere profielfoto. Het zal aan mij liggen, maar zonder bril ga ik je echt niet herkennen. Sommige brillen hebben formaatje vliegdekschip en dan blijft er weinig van je gezicht over. Vrouwen willen ogen zien, de spiegels van de ziel zoals ze dat zo mooi zeggen. Ogen zijn belangrijk, dus drop the glasses!

2. Gebruik een foto waar je op lijkt
Klinkt heel logisch, maar er zijn enorm veel profielen, waarbij je bij de eerste foto denkt ‘Nou..!’ in positieve zin en als je naar de volgende foto’s kijkt zou het met gemak een compleet anders mens kunnen zijn. Wat belichting en de goede hoek niet voor je doet…

3. Groepsfoto’s
Heel erg leuk een groepsfoto en ik begrijp dat je onwijs veel vrienden hebt en super sociaal bent. Zorg er alleen wel voor dat duidelijk is welke nerd je in godsnaam bent. Sommige profielen lijken meer op de nieuwste druk van Waar is Wally….

4. De auto die niet van jou isTinder-match-ashton
Yep, je bent een man en waarschijnlijk boeit het jou heel erg in wat voor auto je rijdt. Voor jou zegt dat iets over je status en dat je succesvol bent. Geloof me, die foto dat je leunt op een gouden Bentley of stoer tegen die allerduurste BMW ter wereld staat: niemand gelooft dat die van jou is. Waarschijnlijk rij je dan zelf in een gepimpte Suzuki alto of nog erger… een Subaru Impreza!

5. Geen profielfoto
Nada, nix! Heb je per ongeluk de app gedownload en per ongeluk een profiel aangemaakt? Wat een kneus… Als je een profiel hebt zonder foto, dan kun je ook echt niet verwachten dat er één vrouw bestaat die je een like geeft. Dat lijkt me duidelijk.

6. Sixpacks
Je sport als een idioot, dat zien we. Het feit dat je een goed lijf hebt kunnen de meeste vrouwen ook wel zien als je gewoon een shirt aan hebt. Hoe prachtig het ook mag zijn en hoe trots je er ook op bent, je trekt hier een bepaald soort vrouwen mee aan en waarschijnlijk niet de liefde van je leven. Als een sex-date is wat je zoekt, ga dan vooral zo door.

7. Selfies
In je profiel kan er best een selfie tussen zitten, maar een profiel bestaande uit vijf selfies wordt een beetje treurig. Het voegt ook niets extra’s toe en lijkt alsof je veel met jezelf bezig bent. Afwisselende foto’s zijn een plus!

8. Natuurfoto’s
Leuk dat je ervan houdt om erop uit te gaan, maar ik ben niet geïnteresseerd om een meer of boom te ontmoeten. Een echt persoon lijkt me leuker.

9. Één foto
Serieus, heb je maar één foto waar je redelijk opstaat? Of ben je te lui of ongeïnteresseerd om een leuk profiel te maken? Welke van de twee redenen het ook is, je krijgt van mij een ‘No, thanks’ met het oog op punt 2.

10. Serieus?
Je zit op Tinder, neem jezelf of het hele online dating gebeuren niet te serieus. Als je een lijst met eisen hebt waar de dikke Van Dale een puntje aan kan zuigen, dan krijg ik de kriebels. Humor daarentegen is een plus! Val op en laat zien wie je bent.

Enjoy swiping!