fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn

Croissantjes rollen en panda’s kijken!

Een leuk uitje met het gezin is altijd een feest waar iedereen ontzettend naar uitkijkt. Ik heb een leuke tip voor je: panda’s kijken! Dat kun je extra voordelig doen door Danerolles croissantjes te snoepen.

Panda’s kijken

Zeggen de namen Wu Wen en Xing Ya jou iets? Zo ja, dan ben jij vast een echte panda fan! Dit zijn namelijk de namen van de twee reuzenpanda’s die onlangs naar ons eigen Nederlandse Ouwehands Dierenpark zijn verhuisd. Wist je al dat dit de ENIGE panda’s zijn die in Nederland te bewonderen zijn? Super bijzonder en die wil ik natuurlijk ook zien…. uuhhhh aan Otis laten zien bedoel ik ;-). Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een echte panda gezien, dus ik kijk erg uit naar ons uitje van volgende week. Houdt dus onze Insta stories goed in de gaten voor een panda voorproefje!

Uitje met het hele gezin

Panda’s kijken en alle andere mooie dieren is natuurlijk een top uitje én erg leerzaam voor de kinderen. Aangezien we allemaal weten dat een dagje eruit met het gezin aardig wat geld kost, hebben Ouwehands Dierenpark en Danerolles de handen in elkaar geslagen met een lekker én leuk resultaat….

Vanaf vandaag kun je namelijk een gratis kinderkaartje (ter waarde van €22,50) voor Ouwehands Dierenpark bij elkaar snoepen door Danerolles croissantjes te rollen. De actie gaat als volgt: je koopt drie blikken Danerolles met een actiecode. Vervolgens ga je naar de website www.danerolles.com/panda en daar upload je de drie actiecodes voor een gratis kinderkaartje (ticket geldig van 1 september t/m 31 december 2017 voor kinderen van 3 t/m 9 jaar). Dat betekent dus de dag starten met een lekker ontbijtje met verse en zelf gerolde croissantjes om vervolgens op pad te gaan naar de dierentuin!

Zie ik je daar?

Bij ons staat dit leuke uitje al voor volgende week op het programma! We hebben dus ook al thuis lekker croissantjes gemaakt en opgesnoept. Het rollen is natuurlijk ook al een hele belevenis en mijn kleine vriend vond het maar wat interessant om zelf aan de slag te gaan. Hoewel Otis geen goede eter is, gaan croissantjes er altijd wel in. Zeg nu zelf, een croissantje dopen in wat boter en jam, dat is toch net een gebakje?