fbpx
Menu

Ik kwam laatst zulke mooie meubels tegen! Een mooie strakke uitstraling, maar toch sfeervol en met originele details. Heel erg bijzonder! Denk bijvoorbeeld aan ledikant James met stoeltje eraan vast en ondersteund door allemaal verschillende pootjes! Doordat de pootjes en het stoeltje een andere kleur hebben dan het bedje, springt het ledikant er echt uit en toch is het één geheel. Ideaal ook dat kleine stoeltje voor voed momenten of kleine nachtbrakers. Heb je de deuren van de kast Senna gezien? Prachtig qua structuur en lijnen en ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar! De stijl van de meubels past onderling perfect bij elkaar, dus als je een bijzonder kamertje wilt en je hebt een budget, dan ben je hier aan het juiste adres! Het kleurenpallet is ook echt te gek en komt steeds overal in terug. Kussens, mooie houten hangers, kleden, stoeltjes en slingers, ook aan de accessoires is gedacht. Als je wilt kun je dus helemaal los gaan in ‘By June’ stijl!

By June
Lisa en Berinda zijn schoonzussen, die naast hun familie ook hun gevoel voor stijl en interieur delen. In hun eigen lijn By June stoppen ze al hun inspiratie en hun voorliefde voor kwalitatieve producten van duurzame materialen, dit alles met een Scandinavische touch en een fantastisch kleurenpallet! Alle items worden ook nog eens met de hand én lokaal gemaakt. Super gaaf dus!

De webshop: June Interiors
De eigen interieurlijn By June is nog niet alles… June Interiors is namelijk de webshop waarin By June verkocht wordt, tesamen met veel mooie merken zoals onder andere Bedhuisje, Snowpuppe, Les Gambettes, A Little Lovely Company, Frankey’s en April Eleven.

De winkel
Dan is er nog meer nieuws… Afgelopen weekend is er namelijk ook nog een fysieke winkel geopend in het centrum van Arnhem op de Sonsbeeksingel 106 in het Modekwartier! Hier vindt je naast prachtige meubels, ook stijlvolle accessoires en stoere kinderkleding. Als je in de buurt bent is dit de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Als je op zoek bent naar interieuradvies, dan ben je bij Lisa en Berinda ook aan het juiste adres. Onder deze link vind je de verschillende mogelijkheden, variërend van moodboards tot interieuradvies op maat en alles hier tussenin!

De dames van By June zijn overduidelijk niet te stoppen en dat verbaasd mij niets als ik zie wat voor prachtigs ze in handen hebben… Ga zo door girls!

By-June-2