fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Een dag in de zon sluiten we af met Naïf cooling after sun!

Vorig jaar konden we voor het eerst kennis maken met de heerlijke Naïf protecting sunscreen, wat natuurlijk een fantastisch product is. Sinds kort is hier de Naïf cooling after sun aan toegevoegd, om een dag in de zon perfect mee af te sluiten!

Hulde aan de zonnestralen

Ik zal vast niet de enige zijn, maar ik wordt zo super vrolijk van mooi weer met een lekker zonnetje! Het lange licht, de vitamine c, heerlijke buitenlucht, de warmte op je huid en iedereen lijkt vrolijker! Na de herfst en winter, waarin we heerlijk binnen hebben gecocoond is het weer tijd om vaak naar buiten te gaan. Heerlijk die dagen naar het strand, bos of de duinen, waar de kinderen zich perfect vermaken en jij dus ook! Waar Naïf vorig jaar dus al de kinderhuid overdag beschermde met zijn heerlijk ruikende factor 50 van natuurlijke bestanddelen, kun je je kleintje vanaf nu ook na een dag in de zon verzorgen met een heerlijk en nieuw product!

Naïf cooling after sun

Naast bescherming in de zon is bescherming na de zon net zo belangrijk, volgens dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer. Je huid herinnert zich iedere zonnestraal vanaf het moment dat je geboren wordt. Naast goed smeren overdag, help je met deze after sun op basis van natuurlijke ingrediënten de tere kinderhuid te kalmeren en te herstellen. Dit lekkere product bevat Aloë Vera, wat heerlijk ruikt en toch herkenbaar is als een zachte Naïf geur. De lotion is licht en smeert gemakkelijk uit. Ideaal na een badsessie als afsluiting van een zomerse dag!

De ingrediënten

Er zit Aloë Vera in deze lotion, wat zorgt voor kalmering en hydratatie van de huid. Ook heeft het een verkoelend effect. Glycerine zorgt naast de hydratatie, ook voor het herstellend vermogen van de opperhuid. Het parfum wat erin gebruikt wordt is allergeen vrij, waardoor de kans op allergische reacties nihil is. Er zitten uiteraard geen chemische bestanddelen in, alles is op natuurlijke basis én dermatologisch getest. De perfecte natuurlijke en verzorgende after sun voor de tere baby- en kinderhuid!

Naïf in ons huishouden

Ook al is Naïf speciaal gemaakt voor de babyhuid, de crèmes worden hier ook regelmatig gebruikt door de volwassenen…ahum… Ze ruiken zo heerlijk en verzorgen zo ontzettend goed dat het een beetje verslavend is. Wat goed is voor je kindje is natuurlijk ook goed voor jou. Ja toch?

Verkrijgbaarheid

Deze musthave cooling after sun van Naïf is verkrijgbaar bij onder andere Etos, de betere drogisterijen en natuurlijk de eigen website voor €14,95. Voor ieder verkocht product wordt er een bijdrage geleverd aan het KWF Kankerbestrijding, zodat er hopelijk op een dag een middel gevonden kan worden tegen (huid)kanker. Een mooi product kopen en tegelijkertijd een goed doel steunen. Daar smeer je een keer extra voor toch?