fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Gepersonaliseerde zilveren sieraden voor bijzondere momenten!

Er zijn een aantal merken op de markt die de bijzondere momenten in je leven benadrukken. Deze gepersonaliseerde zilveren sieraden voor bijzondere momenten zijn een mooi kado voor moeder én kind.

De band tussen moeder en kind

Als je moeder bent, dan weet je hoe bijzonder je kinderen voor jou zijn. Je hebt alles voor ze over. Ook doe je er alles aan om ze een goede opvoeding te geven. De juiste normen en waarden mee te geven voor de toekomst. Kortom: je kinderen staan op nummer één. Daarom is het helemaal zo gek nog niet om een sieraad te dragen met hun naam of misschien wel samen hetzelfde sieraad als set!

Gepersonaliseerde zilveren sieraden voor bijzondere momenten

Kaya sieraden heeft een bijzondere nieuwe lijn uitgebracht, waarbij je een mooi sieraad kunt laten personaliseren. De sieraden zijn van zilver, dus je hebt echt iets moois in handen waar je lange tijd plezier van hebt. Er zijn verschillende bedels in de vorm van pareltjes, iconen en plakjes waarbij je de laatste kunt laten graveren met naam, datum of iets anders wat belangrijk voor je is. Zo stel je helemaal zelf je eigen sieradenset samen. Leuk om als set aan te schaffen met je dochter, met je moeder, drie generaties of je beste vriendin!

Kaya sieraden

Heb je meerdere kinderen? Ook geen probleem! Er is de mogelijkheid om extra mini-kettingen of mini-armbanden bij te bestellen óf je kunt bijvoorbeeld aan de mama armband meerdere gepersonaliseerde bedels hangen. Er is dus veel mogelijk en voor iedere situatie iets passends te vinden. Zondag 14 mei is het alweer moederdag, dus misschien is dit een leuke suggestie! Iets voor jou én voor je kleine om die bijzondere band te vieren!

Wist je dat Kaya sieraden ook hele leuke kado opties heeft voor bijvoorbeeld bruidsmeisjes of als kraamkado? En dat er voor ieder verkocht sieraad een bedrag gedoneerd wordt aan een school in Gambia? Een prachtig initiatief!

Alle gepersonaliseerde zilveren sieraden voor bijzondere momenten zijn te bestellen in de webshop vanaf €24,95. Als je iemand kent die zo’n bijzonder sieraad verdient of als je graag zelf iets zou willen bestellen, houdt dan de blog deze week goed in de gaten…