fbpx
Menu
Interieur accessoires / Opbergers / Thuis zijn

Coole houten kastjes voor op de kinderkamer

Ga je graag naar het circus of ben je gek op televisie kijken? Met deze houten kastjes voor op de kinderkamer hoef je hiervoor de deur niet meer uit!

Houten kastjes voor op de kinderkamer

Kennen jullie de ouderwetse schoenendoos nog van vroeger? Daar maakte je een kijkdoos van of zette je zonder deksel neer op zijn kant op er een setting in te knutselen. Tegenwoordig pluk je deze te gekke houten kastjes van de wand van je kinderkamer en heb je je eigen tv of circus om hele rollenspellen in te spelen!

Spelen met je fantasie

Ook kost deze tv geen schermtijd, dus dat is een belangrijke bijkomstigheid! Gebruik het kastje als circuspodium om je wilde dieren een voorstelling te laten opvoeren, waarbij er een tijger door een hoepel springt en een paard een dansje doet op zijn achterbenen! Daar struikelt en stuntelt een clown naar binnen, die uiteraard een grap maakt, waarom je ontzettend moet lachen.

Tv kijken slecht voor je? Niet in dit geval! Wordt het een dagje meedraaien op de boerderij, waarbij er een aantal koeien weggelopen zijn of speel je liever je laatste vakantie na, waarbij je zandkastelen bouwde in de branding op het strand? It’s up to you! De kinderen hebben vast genoeg poppetjes en attributen om mee aan de slag te gaan!

Up Warsaw

Deze decoratieve kasten voor op de kinderkamer zijn gemaakt van ecologisch hout én beschilderd met verf zonder giftige stoffen erin. Ze worden met de hand gemaakt door een klein bedrijf, gezin eigenlijk dus super leuk! Naast hun eigen kinderen wilden ze nog veel meer kindjes blij maken met deze vrolijke en decoratieve houten kastjes voor op de kinderkamer.

Thema

Is het feest en is je kindje jarig? Dan kun je de kast ook decoreren in stijl! In de herfst kan deze wordt omgetoverd tot sprookjesbos met zelf gevonden voorwerpen uit het bos of knutsel je liever een onderwaterwereld in elkaar? Wat grotere kindjes kunnen het kastje helemaal zelf inrichten, steeds weer opnieuw.

De televisie en circus kasten zijn in diverse kleuren én maten verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Kidsboetiek vanaf €34,95!