fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Oli-fantastisch kindermeubilair

Kindjes hebben vaak een lekker plekje in de woonkamer met hun speelgoed en een eigen tafeltje en stoeltje. Een lekker plekje om even wat te kleuren of een boekje te lezen. Dit fantastische kindermeubilair heeft een dubbele dimensie!

Olifant-astisch!

Het is namelijk niet zomaar kindermeubilair. Het is geïnspireerd op olifanten! Kinderen zijn enorm aangetrokken tot dieren en als ze op deze manier verwerkt zijn in meubels, dan is dat natuurlijk extra leuk! Nu kun je namelijk gewoon op een olifant zitten, zonder bijvoorbeeld helemaal naar Thailand op vakantie te moeten gaan… Ik heb sowieso medelijden met die Thaise olifanten, dus dit is een veel betere oplossing!

Design kindermeubilair

Het lijf van de olifant, dat is de tafel en die heeft natuurlijk vier poten. Dat is verder niet echt iets olifant-achtigs. De stoeltjes zijn in deze set de knaller! De rugleuning van het stoeltje is namelijk het olifanten koppie, waarbij de oren de zijleuningen zijn. Die lopen helemaal mooi door, net als de grote oren van echte olifanten. De slurf is ook niet vergeten! Dat is namelijk de achterste poot van het stoeltje. Ook heeft het stoeltje twee oogjes gekregen. Het leukste is nog als het stoeltje aangeschoven staat bij de tafel. Samen maken ze namelijk de olifant compleet!

Even tot rust komen

Een heerlijk én leuk plekje om even een tekening te maken voor opa en oma. Een boekje te lezen of een puzzeltje te maken. Deze set staat prachtig in de woonkamer en ik denk dat er veel kindjes én ouders wel even op willen zitten!

Marc Venot olifant meubels

Het materiaal van deze mooie set is Europees berkenhout en de afwerking is mat. Het Deense Elements Optimal heeft designer Marc Venot ingeschakeld voor dit prachtige ontwerp. Erg geslaagd, vind je niet? Je begrijpt vast wel dat deze set niet goedkoop is. Neem dus nu even een bedrag in je hoofd…. Ja, heb je hem? Je kunt hier klikken om te zien of je in de buurt zit. In ieder geval te mooi om niet te delen!