fbpx
Menu
Boeken / Kind zijn / Kraamkado

Ieder kind een persoonlijk avontuur met Oskar!

Ieder kind is uniek en bijzonder. Daar weten we allemaal alles van! Daarom zijn we zo gek op gepersonaliseerde kado’s. Het concept waar ik dit keer over getipt ben is echt een hele bijzondere… Je kind gaat op een persoonlijk avontuur!

&Oskar

Oskar is een babyolifantje. Niet zomaar een olifantje, maar een olifantje met een bijzondere gave. Hij kan namelijk zien hoe je heet als hij diep in je ogen kijkt! Oskar gaat op avontuur de hele wereld over, waar hij overal de letters van jouw naam tegenkomt. Stuk voor stuk neemt hij ze mee om aan het einde van het boek jouw naam mee te maken.

Persoonlijk avontuur

Dit concept is uniek om een aantal redenen. Je kleintje speelt een rol in dit boek. Het boek heet ook …..&Oskar, de naam van je kindje dus. Bij het bestellen van het boek geef je aan of het gaat om een jongen of een meisje en kun je verschillende huidskleuren en haar selecteren. Zo wordt het echt jouw kindje wat meespeelt! Ook de kaft kun je zelf uitkiezen.

Hiernaast wordt het boek samengesteld op basis van de letters van de naam die je opgeeft. Wees niet bang, met een korte naam wordt het verhaal extra uitgebreid, zodat je niet na drie pagina’s klaar bent met lezen. Er is plek voor 16 letters, dus een lange naam, combinatie met een tweede naam of voor- en achternaam kan in sommige gevallen ook. Ook zijn er verschillende avonturen voor verschillende letters, zodat het niet erg is als je twee of meer a’s of e’s in een naam hebt zitten.

Boek en posters

Iedere pagina, iedere letter en ieder avontuur is prachtig vormgegeven met mooie kleuren en verschillende dieren. De letters die voorkomen in het boek, kun je ook als poster bestellen. Mooi voor op de kinderkamer! Het is misschien overbodig om te zeggen dat dit ook helpt met het leren lezen en schrijven van de eigen naam. Educatief dus ook nog, daar houden we van!

Als je je bestelling opgeeft krijg je een preview van het boek te zien en kun je hier doorheen bladeren. Het ziet er fantastisch uit en ik weet dat mijn Otis dit te gek zal vinden! Boekjes zijn altijd populair, maar één waar je zelf een rol in speelt en waar jouw naam in voorkomt, is natuurlijk extra bijzonder!

De boeken en posters van Oskar zijn te bestellen op de website. Een boek kost €24,99, ongeacht het aantal letters en een poster heb je vanaf €11,95 of €19,95, afhankelijk van het formaat. Een prachtig én origineel kraam- of verjaardagskado!