fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Betaalbare tipi van A Little Lovely Company

We worden online overspoeld met de welbekende tipi. De ene is nog beeldiger en mooier gestyled dan de ander. Ik vind ze ook te gek, maar heb zelf eerlijk gezegd niemand in mijn vriendenkring die er één heeft, of ik moet echt vaker langsgaan. Ons huis is geen villa en aangezien ik al dagelijks mijn nek breek over skippy-koeien, driewielers en loopauto’s kan ik persoonlijk er echt geen tipi bij hebben. Daarnaast zijn ze ook gruwelijk duur en is een tipi er echt één in de categorie ‘verjaardagskado’.

Betaalbare tipi
A Little Lovely Company, je weet wel van onder andere de betaalbare lightboxen, heeft nu ook een betaalbare tipi in hun assortiment zitten! Now we’re talking! Voor degene die ze gewoon te duur vinden en wel de ruimte hiervoor hebben is er nu dus een leuk alternatief! Let op, je koopt de tipi als stoffen tent met veren decoratie in een zak. Zelf moet je de bamboe stokken erbij kopen en erin schuiven, maar deze zijn bij diverse tuincentra en kluswinkels voor ongeveer €1,00 per stuk verkrijgbaar. De moeite dus gezien het prijsverschil, om even langs een andere winkel te rijden. Zo kan de tipi ook gemakkelijk verstuurd worden.

Details
De betaalbare tipi is verkrijgbaar in het zwart en wit en is 1 meter bij 1 meter breed en 1.10 meter hoog. Verder kun je ze uiteraard zelf compleet aankleden hoe jij wilt, slingers, kussens, ga uit je dak! Ze kosten €65,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in de A Little Lovely Company webshop.

Tipi | zwart of wit | 1.00 x 1.00 x 1.10 meter | A Little Lovely Company | €65,00

betaalbare-tipi